O batrana a primit un set de oale, "cadou din partea primarie", insa a ramas fara 600 de lei

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari pentru identificarea si tragerea la raspundere a unui barbat care a inselat o femeie din municipiu si i-a furat o suma de bani din locuinta.


Primele investigatii efectuate au relevat faptul ca ieri, 30 mai, in jurul orei 15.30, barbatul a batut la usa unui apartament de pe bulevardul Unirii si i-a spus proprietarei ca trebuie sa-i ofere un set de oale, cadou din partea primariei. Femeia, in varsta de 80 de ani, i-a permis acestuia accesul in apartament, a primit "cadoul", insa la scurt timp dupa ce barbatul a plecat si-a dat sema ca dintr-o geanta care era pe canapea ii lipseste suma de 600 lei.

Dupa ce au fost sesizati cu privire la aceste aspecte, politistii au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de inselaciune si furt.

Atragem inca o data atentia asupra faptului ca riscati sa deveniti victime atunci cand permiteti accesul unor persoane necunoscute in locuinta! Fiti precauti de fiecare data cand va bat la usa persoane care pretind ca reprezinta diferite institutii, ofera diferite servicii, ofera spre vanzare diferite produse sau atunci cand va sunt oferite premii, cadouri! In cazul in care deveniti victime, sesizati de urgenta politia!

A incercat sa fuga de politia din baia mare pentru ca nu avea permis de conducere
Citeste
Inundatiile, grindina si vantul au lasat in urma pagube de milioane de lei in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.