O baimareanca s-a trezit cu masina sparta si fara borseta pe care o lasase la vedere in ea

FURTURI DIN AUTOTURISME  Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata ieri despre un furt din autoturism, comis pe strada Ciresilor din municipiu. Autori necunoscuti au spart geamul unei masini pentru a sustrage o borseta lasata la vedere.

Din pacate, in primele patru luni ale acestui an, politistii maramureseni au fost sesizati cu privire la comiterea a 71 de furturi din autovehicule. Acest gen de infractiune ocupa aproape jumatate din sfera infractiunilor stradale inregistrate.

Citeste si: ACTIUNE DE NOAPTE IN BAIA MARE – Au incercat sa fure motorina dintr-un rezervor, dar au fost opriti de un tanar curajos

Bunurile preferate de autori sunt genti, borsete, portmonee etc.

Pentru a nu deveni victime ale acestui tip de infractiuni politistii de prevenire va recomanda: Nu lasati la vedere in interiorul masinii genti, borsete, posete, imbracaminte, telefoane mobile, statii de emisie-receptie etc. Evitati sa pastrati in autoturism actul de identitate, permisul de conducere, cartile de credit sau alte inscrisuri necesare si valoroase.

Inchideti complet geamurile cand parasiti autoturismul, chiar pentru scurt timp. Un geam lasat usor intredeschis va poate da peste cap toate precautiile.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Alerte hidrologice pentru Maramures: coduri galbene si portocalii
Citeste
Primaria Municipiului Baia Mare angajeaza asistent manager in cadrul unui proiect. Afla conditiile de eligibilitate
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.