O baimareanca insarcinata si copilul ei de 5 ani si-au pierdut viata intr-un accident rutier

Tragedie joi, 1 august, in jurul orei 13.00 pe drumul national 13 E la kilometru 99+750 m, intre localitatile Saschiz si Vanatori .

Din primele informatii se pare ca o femeie de 33 de ani, in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in judetul Cluj, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de carosabil umed, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, inmatriculat in judetul Mures.

In urma accidentului au rezultat doua victime, ambele din autoturism, respectiv conducatoarea auto si un pasager minor.

La acest moment traficul este blocat, politistii efectuand cercetarea locului producerii evenimentului rutier in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs. Din pacate ambele victime au decedat.

Cele doua victime, conducatoarea auto de 33 de ani si minorul de 5 ani, sunt din localitatea Baia Mare, judetul Maramures.

Cele doua victime, conducatoarea auto de 33 de ani si minorul de 5 ani, sunt din localitatea Baia Mare, judetul Maramures. Mai mult, exista informatii conform carora femeia era insarcinata in doua luni.  Exista informatii conform carora copilul de 5 ani statea pe scaunul din dreapta fata al autoturismului si nu purta centura de siguranta.

"Din primele informatii se pare ca o femeie de 33 de ani, din Baia Mare, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de carosabil umed, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, inmatriculat in judetul Mures. In urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele din autoturism, respectiv conducatoarea auto si un pasager minor in varsta de cinci ani, care din pacate au decedat." a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Mures, Ramona Varod.

Un microbuz din maramures s-a ciocnit de un logan, apoi a spulberat un gard
Citeste
Cautat de autoritatile romane pentru violenta, violare de domiciliu si amenintare, oprit de politistii de frontiera
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.