O baimareanca a furat dintr-un supermarket produse alimentare de 150 de lei

Cercetata de politisti dupa ce a sustras produse dintr-un supermarket

Politistii municipiului Baia Mare au intervenit aseara intr-un supermarket de pe raza municipiului, dupa ce au fost sesizati despre faptul ca o femeie a trecut pe langa casele de marcat fara a achita produsele pe care le-a luat de pe rafturi.
La fata locului a fost identificata o femeie de 41 de ani, din Baia Mare, care a recunoscut ca a luat produsele alimentare, in valoare de aproximativ 150 de lei, de pe rafturile supermarketului si nu le-a achitat.
Politistii au intocmit dosar penal si femeia este acum cercetata sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Telefon sustras, recuperat imediat de politisti

La data de 15 ianuarie a.c., politistii din Somcuta Mare au fost sesizati cu privire la comiterea unui furt. Un barbat a declarat ca in timp ce se afla in fata unui supermarket din oras, o persoana necunoscuta i-a sustras telefonul mobil pe care-l avea in buzunar si a fugit.
La scurt timp, investigatiile efectuate cu operativitate de politisti au dus la identificarea unei femei de 37 de ani, din oras, banuita de comiterea faptei. Aceasta a fost condusa la sediul politiei, iar telefonul mobil a fost recuperat si restituit partii vatamate.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand a fi dispuse masuri legale.

Pus dupa gratii de Ziua Culturii Nationale
Citeste
Dosar penal intocmit si ordin de protectie provizoriu emis pe numele unui barbat din repedea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.