O baimareanca a facut cumparaturi de mii de lei cu un card pe care l-a gasit intr-un cos de cumparaturi

FURT IN BAIA MARE Politistii din Baia Mare au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari dupa ce au fost sesizati cu privire la comiterea unui furt din supermarket. O femeie din municipiu a reclamat ca in timp ce se afla la cumparaturi, persoane necunoscute au profitat de neatentia sa si i-au sustras portofelul din geanta care se afla in cosul de cumparaturi.

Ulterior, de pe unul dintre cardurile care se aflau in portmoneu a fost sustrasa suma de 2000 de lei. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

Pentru a nu deveni victime, fiti atenti la bunurile dumneavostra chiar si atunci cand va aflati la cumparaturi. Mai ales cand este aglomeratie, geanta sau portmoneul lasate in cosul de cumparaturi pot fi cu usurinta sustrase de persoanele cu preocupari infractionale. Iar in cazul in care constatati ca v-a fost sustras cardul, informati de urgenta reprezentantii unitatii bancare pentru a-l bloca! Precautia va poate scuti de neplaceri!

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Beat fiind, a intrat cu masina intr-o poarta. N-avea nici permis
Citeste
Vezi care este starea drumurilor si a vremii in judetul Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.