O adolescenta de 16 ani din Tauti a disparut

POLITISTII IN ALERTA!  La data de 7 septembrie, HAJDU DIANA SIDONIA, de 16 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul sau din Tautii de Sus si nu a revenit.

Tanara are urmatoarele semnalmente: 1,65 m., constitutie atletica, par saten si ochi caprui.

Persoanele care detin informatii ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate sa apeleze serviciul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie.

 

ACTUALIZARE

Familia fetei declarate disparute de catre Politie ne-a contactat pentru a ne oferi informatii despre aceasta. Potrivit fratelui Soniei, se pare ca adolescenta se afla in acest moment in Franta, casatorita si… insarcinata.

Situatia este cu atat mai complicata cu cat fata figureaza in continuare ca fiind disparuta, desi se stie unde se afla. Mai mult, in urma publicarii comunicatului Politiei de catre mass-media, neintelegand cum s-a ajuns la aceasta situatie, familia Dianei a luat legatura cu politistii maramureseni.

De aici, situatia se complica si mai mult.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Maramures, Cecilia Grozavu, se pare ca a fost vorba despre o eroare de comunicare. Diana a fost data disparuta in 2018 de catre DGASPC Maramures, aceasta fiind in plasament, insa informatia cum ca adolescenta a disparut a fost facuta publica in urma cu cateva zile pentru ca doar acum s-a aprobat mediatizarea ei.

Deci, Diana este casatorita si e pe cale sa devina mama, plecata de luni intregi inafara granitelor tarii. Fratii ei si mai toata lumea care o cunoaste stie unde se afla, insa, pana la finalizarea cercetarilor si din cauza greoaiei birocratii cu care se confrunta atat Politia cat si cei de la Protectia Copilului, in fata institutiilor statului Sonia e in continuare disparuta.

 

ActualMM

Baimarean prins in flagrant in timp ce vindea clephedrone
Citeste
Un barbat de 72 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni din Sighetu Marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.