Nunta de Aur si Balul Toamnei 2019, un eveniment de suflet organizat de primarul Catalin Chereches

SENIORII PRETUITI  In fiecare an, municipalitatea celebreaza cuplurile care implinesc 50, respectiv 60 de ani de casnicie. In acest an, 66 de cupluri de baimareni au fost sarbatoriti, asa cum se cuvine, in cadrul unui amplu eveniment festiv organizat in cinstea lor de catre primarul Catalin Chereches.

60 de cupluri au aniversat Nunta de Aur, in timp ce 6 cupluri au ajuns la Nunta de Ametist. O masa aniversara, cu tort si muzicanti, alaturi de alti 500 de seniori care s-au inscris la Balul Toamnei s-au numarat in programul evenimentului. Sarbatoritii au fost recompensati de catre municipalitate cu diplome de onoare si cu o suma de 300 de lei.

"Mi-a revenit una dintre cele mai frumoase si onorante datorii in calitate de primar al municipiului Baia Mare. Am celebrat astazi, 4 octombrie 2019, 60 de cupluri de baimareni care aniverseaza Nunta de Aur si 6 cupluri care au ajuns la Nunta de Ametist. Acesti oameni sarbatoresc acum peste jumatate de secol de cand se tin de mana, inima langa inima, cu sufletul deschis, alaturi unul de celalalt la bine si la greu. Impreuna in Sfanta Taina a Casatoriei, avand intelepciunea de a fi ales in viata calea cea mai buna si mai luminata, chiar daca asta inseamna, pe langa bucurii si realizari, si multe vicisitudini. Peste toate au trecut cu iubire, cu respect, cu intelegere, cu hotarare, iar astazi sunt pentru noi adevarate exemple, lectii de viata. Alaturi de sarbatoriti au fost alti 500 de seniori care s-au inscris la Balul Toamnei. Impreuna am sarbatorit iubirea si viata, cu tot ce are ea mai frumos si bun de oferit. La multi ani si multa sanatate tuturor!", a declarat primarul Chereches.

ActualMM

Liga 3. Seria 5
Citeste
Mesajul Presedintelui Consiliului Judetean Maramures, ocazionat de Ziua Mondiala a Educatiei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.