Numarul 1 mondial in imobiliare este de acum si in baia mare

"Suntem mandri sa fim prezenti in 12 orase in intreaga tara cu peste 20 de birouri. Acesta este modul in care oferim servicii de calitate pentru clienti si de a permite accesul la resurse imobiliare, care nu sunt disponibile in alta parte. Atunci cand alegeti RE/MAX aveti sprijinul retelei noastre la nivel mondial, iar dovada sta in rezultate. Nimeni in lume nu vinde mai multe imobiliare decat RE/MAX!" – este principala prezentare a numarul 1 Mondial in Imobiliare.

Romania are un potential urias pentru piata consultantei imobiliare, iar stategia RE/MAX este perfect adaptata pentru a dezvolta aici o retea puternica de agenti si birouri in toata tara.

Capitala Maramuresului, municipiul BAIA MARE nu putea face exceptie de la extinderea retelei RE/MAX. De acum este oficial: Numarul 1 Mondial in Imobiliare ESTE SI IN BAIA MARE.

ASADAR, DORESTI SA VINZI SAU SA CUMPERI O PROPRIETATE DAR NU STII CUM? VINO SA TE CONSULTI CU PROFESIONISTI! TOATE INFORMATIILE SI DETALIILE NECESARE LE VEI PRIMI DE LA RUS FLAVIU – AGENT RE/MAX BAIA MARE. NU EZITA SA IL CONTACTEZI LA TELEFON 0759 325 034.

Ce trebuie sa stii despre Numarul 1 Mondial in Imobiliare

RE/MAX a ajuns lider mondial in imobiliare cu peste 100.000 de agenti afiliati in 100 de tari, dupa 42 de ani de crestere continua, de la un singur birou deschis in 1973, in Denver, Colorado. Agentii nostri constituie cea mai puternica forta de vanzari imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil sa spunem ca nimeni in lume nu vinde mai multe imobiliare decat RE/MAX.

Numarul 1 Mondial in Imobiliare este de acum si in Baia Mare
Numarul 1 Mondial in Imobiliare este de acum si in Baia Mare

RE/MAX International, francizorul retelei globale RE/MAX, este condus de catre fondatorii sai, Dave si Gail Liniger, care au creat aceasta retea incurajand agentii imobiliari sa-si dezvolte propria afacere.. Sistemul este in continuare bazat pe atragerea de agenti productivi, oferindu-le sprijin valoros, brand awareness incredibil, oportunitati educationale si alte avantaje competitive. Cresterea si succesul nu s-au limitat la America de Nord. Expansiunea internationala a explodat in anii 1990, cu lansarea RE/MAX Europa in 1995.

In Baia Mare se va desfasura Concursul National de Oratorie "Demostene"
Citeste
Cum va fi vremea in ultimul weekend din luna martie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.