Nu detine permis si a consumat alcool inainte de a conduce

Aseara, la ora 21:38, politistii din Recea au fost sesizati de catre S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca pe strada Ulita Mare din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducatorul auto refuza sa coboare din autoturism.
La fata locului politistii au constatat ca un tanar de 22 de ani, din comuna Recea, care nu poseda permis de conducere, a condus un autoturism, a pierdut controlul directiei de mers si a ajuns in gardul unui imobil. In urma impactului au rezultat pagube materiale, din fericire nicio persoana nu a fost ranita.
Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

11 certificate de inmatriculare retrase de politistii din Tautii Magheraus

Ieri, 30 octombrie, intre orele 09:30 – 15:30, politistii din cadrul Politiei orasului Tautii Magheraus au desfasurat o actiune impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures.
Politistii au verificat 40 de autoturisme si pentru neregulile constatate au aplicat 31 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 7 000 de lei.
Totodata, pentru defectiuni tehnice au fost retinute 11 certificate de inmatriculare, au fost retinute doua placute de inmatriculare, iar in cinci cazuri s-a dispus si retinerea permisului de conducere.

Siguranta pietonilor pusa in pericol de… alcool!

Politistii au intervenit ieri dupa amiaza la un accident de circulatie produs pe D.N.18B, pe raza localitatii Copalnic Manastur.
Verificarile politistilor care au intervenit la fata locului au relevat ca o femeie de 40 de ani, care conducea un autoturism, a surprins un pieton care, fiind in stare avansata de ebrietate, s-a dezechilibrat si a patruns pe partea carosabila.
Ambii participanti la traficul rutier au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in cazul conducatoarei auto si 1.37 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul pietonului.
Barbatul, ranit in urma impactului, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.
A fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

Lorena, originara din maramures
Citeste
Ordin de protectie emis de politistii din ocna Sugatag
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.