Nu au reusit sa ajunga cu bunurile furate decat pana la iesirea din magazin

Odata cu schimbarea sezonului au vrut si sa-si schimbe garderoba si sa ramana cu banii in portofel. Au reusit sa faca acest lucru pana la un punct, insa s-au ales cu dosar penal si acum sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Politistii au intervenit ieri, in jurul amiezii, la un centru comercial din Baia Mare, dupa ce au fost sesizati ca doua persoane care au incercat sa iasa cu bunuri dintr-un magazin fara a le achita au fost retinute de catre agentul de paza. La fata locului a fost identificat un baimarean si un tanar domiciliat in Grosi, care aveau asupra lor mai multe bunuri cu ambalaje deteriorate. Politistii au constatat, din primele verificari efectuate, ca cei doi au reusit sa treaca de sistemul de alarma si au iesit din magazin, insa nu au scapat de ochii agentului de paza care i-a retinut si a anuntat politia.
Partea vatamata a fost condusa la sediul politiei unde a depus plangere, iar politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

Politistii au gasit si indisponibilizat un auto urmarit international

Un autoturism, urmarit de autoritatile din Marea Britanie din data de 23.11.2018, a fost gasit ieri, 10 septembrie, pe raza localitatii Cicarlau. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sprijiniti de cei din Cicarlau, au constatat ca vehiculul a fost achizitionat de la o societate din Marea Britanie, insa barbatul in posesia caruia se afla nu a achitat ultimele rate.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, iar politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire.

Din seria furturilor solutionate de politisti – odata ce i s-a recuperat prejudiciul victima s-a impacat cu autorul

La inceputul acestei saptamani, politistii au fost sesizati ca pe strada Melodiei din Baia Mare s-a comis un furt din locuinta. O femeie de 52 de ani a declarat ca luni, la ora 01.15, persoane necunoscute au patruns prin geamul lasat deschis in apartamentul sau, situat la parterul blocului, si au sustras un telefon mobil in valoare de 700 lei.
Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, iar ieri, 10 septembrie, in urma masurilor intreprinse, au identificat un tanar de 19 ani, din municipiu, care a comis fapta. Telefonul a fost recuperat si restituit partii vatamate care, a ales sa se impace cu autorul.

Prinsi la scurt timp de la sesizarea furtului

Ieri, la ora 12.40, o femeie domiciliata in comuna Coltau a sesizat politia ca din beciul unui imobil ce apartine fiului sau au disparut mai multe bunuri. La fata locului politistii au constatat ca persoane necunoscute au sustras doua drujbe, un flex precum si alte bunuri.
S-au demarat activitatile specifice de investigare iar in cursul dupa-amiezii au fost identificati trei tineri, din aceeasi comuna. Bunurile au fost recuperate in totalitate si restituite parti vatamate.
Cei trei tineri sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Baut, si-a pierdut cartusul de tigari si a alertat politia ca a fost talharit
Citeste
Un baimarean baut si-a pierdut cartusul de tigari si a alertat politia ca a fost talharit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.