Noul subprefect de Maramures, Mihaela Oana Osan, a depus astazi juramantul

A INCEPUT CU… STANGUL Judetul Maramures are incepand de astazi un nou subprefect. Mihaela Oana Osan a depus astazi juramantul intr-un cadru restrans si, probabil din cauza emotiilor, a pus mana stanga pe Biblie la momentul juramantului.

Chiar daca unii ar putea considera ca acesta e un semn rau, sunt convins ca doamna Osan, care pana de curand a fost directorul AJOFM Maramures, va face fata tuturor cerintelor pe care le presupune noua postura. La fel cum sper ca prezenta si apoi mult trambitata promovare a prezentei presedintelui PNL Maramures, Ionel Bogdan, la aceasta ceremonie a fost doar o gafa… pe fondul oboselii provocate de pandemia cu Coronavirus. Prefectul si subprefectul ar trebui sa fie apolitici, iar daca din primul minut al prezentei lor in noua postura totul se politizeaza.. No comment.

Hotararea numirii ei in calitate de subprefect a fost luata in sedinta de Guvern de la inceputul saptamanii. Ca o remarca personala, apreciez ca avem in sfarsit si o femeie intr-o functie cheie la nivel judetean. Cu atat mai mult cu cat este vorba de un reprezentant al Guvernului in teritoriu. Guvern care, speram cu totii ca intr-un viitor apropiat va deveni unul legitim, dupa o perioada destul de lunga de interimat.

Adrian Barbur

Sursa foto: PNL Maramures/ Institutia Prefectului – Judetul Maramures

O noua prelevare de organe la spitalul judetean de urgenta baia mare
Citeste
Se vor oficia totusi slujbe in lacasele de cult din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.