Nou nascut aruncat viu in apele inghetate ale unui parau din poienile de sub munte

Caz socant inregistrat la Poienile de sub Munte, astazi, 19 decembrie. Un nou nascut de circa opt luni a fost gasit aruncat in apele inghetate ale unui rau.

Necropsia a aratat ca nou nascutul era viu atunci cand a fost aruncat fara mila in apele inghetate ale paraului Ruscova.

Potrivit declaratiilor facute de catre primarul Stefan Oancea pentru Axanews.ro, copilul a fost nascut la termen, iar politistii o cauta pe mama. Cert este ca, spune primarul, copilasul a fost nascut dupa incetarea ninsorii, pe cadavru nefiind gasit niciun fulg de nea. Din ce se stie, copilasul a fost gasit pe un prund langa apa.

"Fiind un caz social si neasumandu-si nimeni copilul ne vom ocupa noi de inmormantarea acestuia. Eu sper totusi sa fie gasita mama, pentru ca poate sa nu fie din zona. Pana nu avem actele legale nu putem face inmormantarea oricum", a spus Oncea.

Politia a deschis o ancheta in acest caz, cautarile mamei fiind in plina desfasurare.

ACTUALIZARE 1

Conform unor informatii furnizate de un localnic cadavrul bebelusului ar fi fost zarit de elevii Scolii Generale cu clasele I-VIII din cartierul Luhei din Poienile de Sub Munte, astazi in jurul orei 11.30. Acesta era sub un podet care traverseaza paraul Rica si duce la unitatea scolara. Elevii ar fi anuntat profesorii, care au cerut sprijinul politiei.

ACTUALIZARE 2

"In legatura cu cadavrul unui nou-nascut, gasit in albia raului Rica din Poienile de sub Munte, va comunicam urmatoarele:  In jurul orei 11.30 timp ce politistii desfasurau activitati de patrulare, au observat mai multe persoane care se uitau in albia raului. Acestia au constat ca era cadavrul unui nou-nascut. A fost constituita echipa complexa de cercetare si sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus se desfasoara cercetari pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat" au precizat reprezentantii biroului de presa al IPJ Maramures.

Pieton lovit pe o trecere pentru pietoni de pe strada george cosbuc din baia mare
Citeste
Bebelus gasit mort intr-o punga care a fost aruncata in albia unui rau din Poienile de sub Munte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.