Nou: Baimareanca AMI a lansat piesa "Regrete", alaturi de Florian Rus. Clipul infatiseaza o varianta moderna a lui Bonnie si Clyde (VIDEO)

Vesti bune pentru fanii Andreei Moldovan (AMI). Acestia vor avea ocazia sa o urmareasca in noul sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", despre care am scris AICI, cat si intr-un nou videoclip. Baimareanca a lansat o noua colaborare, de aceasta data alaturi de Florian Rus, piesa intitulandu-se "Regrete".

Linia melodica a fost compusa de Florian Rus, Bogdan Todor si Alex Ghinea, iar versurile de Florian Rus, Bogdan Todor, productia fiind semnata de Alex Ghinea, conform profm.ro.

Videoclipul, regizat si filmat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan (NGM Creative), dupa un scenariu Andra Marta si Cristina Poszet, ii prezinta pe AMI si Florian Rus energici, pusi pe distractie, care fac take-over in locatii grandioase si isi creeaza amintiri de neuitat (ca intr-o varianta moderna a lui Bonnie si Clyde, am adauga noi). Montajul videoclipului a fost facut de Florin Burlacu, productie video NGM Creative, conform sursei citate.

Anul acesta, AMI a avut mai multe colaborari: B.U.G. Mafia pentru "8 zile din 7", o piesa cu aproape 10 milioane de vizualizari pe YouTube, "Antidot" cu Killa Fonic si "Ca sa fii fericit" cu Mark Stam.

Florian Rus a lansat in 2020 piesa "Singura greseala" cu Ioana Ignat si a colaborat cu Sore pe piesa "Sunetul meu preferat". Colaborarea cu AMI vine dupa cel mai recent single al artistului, piesa "Cu dorul meu de tine".

DirectMM.ro

Oferta de joburi: Prima fabrica romaneasca de echipamente de protectie personala si medicala, apartinand Grupului Taparo Targu Lapus, angajeaza studenti! (VIDEO)
Citeste
Lumea contrabandistilor: Focuri de arma in weekend la frontiera Maramuresului cu Ucraina. Carausii au luat-o la fuga (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.