Noi detalii despre moartea lui carmen

Noi detalii socante in cazul crimei din judetul Satu Mare. Suspectul principal, baimareanul Cristi C. a vrut sa fuga cat mai repede din tara dupa ce a constatat ca anchetatorii au avansat cercetarile si i-au luat urma. Nu a reusit, insa. El a fost retinut in dimineata zilei de 9 martie, la ora 04.20.

Crima ar fi avut loc in 5 martie, asadar, la scurt timp dupa disparitia lui Carmen . Suspectul ar fi ingropat-o intr-o zona slab circulata, situata intre localitatile Dorolt si Altea, la distanta scurta de Vama Petea. Acest detaliu intareste suspiciunea criminalistilor, conform careia tanarul ar fi incercat sa o convinga sa mearga cu el in Olanda. Supozitia este ca eleva s-ar fi impotrivit, iar el ar fi ucis-o, potrivit DirectMM.

Un alt element important al anchetei este ca distanta Baia Mare – judetul Satu Mare ar fi fost parcursa cu masina de catre victima si suspect, insa suspectul ar fi optat, ulterior, sa isi abandoneze autoturismul. El ar fi incercat sa fuga cat mai repede din Romania cu ajutorul altui mijloc de transport. S-a vehiculat si varianta ca criminalul nu ar fi actionat singur, ci ar fi avut ajutorul altcuiva, fapt infirmat, insa, de reprezentantii anchetatorilor.

Locul unde Carmen a fost gasita

Intre timp, membrii familiei, prietenii si apropiatii sunt devastati de durere. "Suntem terminati! Nu ne-am asteptat la asa ceva sub nicio forma, am sperat pana in ultima clipa sa fie teafara. Tot liceul este in doliu. Ne va lipsi enorm entuziasmul si bucuria de pe chipul ei cu care ne bucura in fiecare zi" – a relatat o colega a lui Carmen, Alexandra Onea.

O alta prietena a spus ca "nimeni nu s-a asteptat la asa ceva. Cu totii suntem socati inca, parca e ireal ce se intampla", mentionand faptul ca tanara ii relatase ca se intalnise de cateva ori cu baiatul, insa nu se putea vorbi, oficial, despre o relatie.

Colegii tinerei au primit teribila veste cand se aflau la scoala. Astfel ca, in cursul zilei de marti, colegii vor aseza o lumanare si o fotografie a lui Carmen pe banca in care statea in sala de clasa, in memoria ei.

"Abia imi gasesc cuvintele. Este o situatie care ne doare foarte mult. Era o fata foarte linistita, o eleva foarte buna. Suntem efectiv intorsi pe dos, bulversati. Nu intelegem cum s-a putut ajunge aici. Intreg liceul este in doliu in momentul de fata" – a declarat, pentru DirectMM.ro, Marius Craciun, directorul Colegiului National "Mihai Eminescu" din Baia Mare, unde studia eleva din Pomi, Satu Mare.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

DirectMM.ro

Despre "Raportul dintre clauza penala, arvuna, rezolutiune si reducerea prestatiilor"
Citeste
Pacienta dusa cu izoleta la spitalul de boli infectioase
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.