Noi controale efectuate de politistii de investigare a criminalitatii economice

Si in aceasta saptamana politistii specializati in investigarea criminalitatii economice sunt la datorie si desfasoara, in continuare, actiuni pentru verificarea respectarii prevederilor Ordonantelor Militare.
104 de societati comerciale si persoane fizice, care comercializeaza produse alimentare si nealimentare au fost verificate ieri, 30 martie. Pentru neutilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale si pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite au fost aplicate 16 sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 32.000 de lei.

De asemenea s-a constatat ca agentii economici din domeniul servirii si consumului de produse alimentare si bauturi alcoolice si nealcoolice in cadrul unor restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice si in domeniul jocurilor de noroc, a ingrijirii personale, stomatologie si in centre comerciale nu sunt deschise publicului si nu deruleaza activitati comerciale.
Totodata, in cadrul activitatilor de ieri a fost constatata o infractiune de contrabanda, iar cercetarile continua pentru identificarea si tragerea la raspundere a tuturor persoanelor implicate.

Verificari si sanctiuni: Inca un lot de maramureseni amendati; Nu au vrut cu niciun chip sa respecte Ordonanta Militara si regulile de circulatie in afara locuintei
Citeste
Depistat de politisti conducand in stare de ebrietate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.