NOAPTEA ORORILOR IN ROMANIA: 6 oameni au murit in doua accidente rutiere, iar o mama si-a aruncat copii de la etajul 2 al unui motel (actualizare)

Noaptea de duminica spre luni a fost una a ororilor in Romania. Doua tragedii s-au petrecut pe soselele tarii. La Ploiesti doi tineri au murit carbonizati dupa ce autoturismul lor a fost implicat intr-un accident rutier. La Suceava, trei tineri au murit au murit pe loc, un al patrulea la spital iar altul este in stare critica la spital dupa ce masina in care erau s-a lovit de un stalp. Iar la Botosani, o femeie si-a aruncat copiii de la etajul 2 al unui motel unde se cazase. Unul dintre ei a murit pe loc, celalalt este in stare critica la spital.

BOTOSANI: „N-am vrut sa le fac nimic rau!” – spune mama

O mama tanara s-a aruncat impreuna cu cei doi copii ai sai de la etajul al doilea al motelului in care s-a cazat, azi-noapte, in Botosani. Baietelul de 2 ani a murit, iar fratele lui, de 3 ani, a fost transportat in stare grava, la spitalul Sfanta Maria din Iasi.

Inainte de tragedie, femeia, in varsta de 23 de ani, i-a trimis sotului un mesaj text pe telefon. Politistii care se ocupa de caz cred ca ea a premeditat totul.

„Scenele cumplite au avut loc la putin timp dupa miezul noptii. Femeia& inchiriase o camera la motelul din& Botosani. Receptionerul a fost martor la intreaga tragedie”, a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

Dupa doar cateva minute din momentul in care au intrat in camera, femeia si-a aruncat copiii de la etaj, povesteste receptionerul. „Am vazut ceva, ca un cearsaf, si erau, de fapt, copiii”, a declarat el. In urma impactului, baiatul de 2 ani a murit pe loc, iar cel de-al doilea se lupta sa supravietuiasca.

Mama ucigasa a vrut sa sara, si ea, de la etaj, dar a fost imobilizata de echipele de interventie. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, o ambulanta dar si un negociator.& Negociatorul este cel care a vorbit cu ea, in timp ce in camera s-a strecurat un ofiter de pompieri. Momentele tensionate fost surprinse in exclusivitate de jurnalistii Antena 3 CNN. Femeia, tinuta strans de doi pompieri dupa ce a fost scoasa din camera, a repetat continuu: „N-am vrut sa le fac nimic rau! N-am vrut sa le fac nimic rau!”

Doi tineri au murit arsi de vii in masina, in urma unui accident grav, in Ploiesti

Doi tineri cu varste de 18 si 19 ani au murit arsi de vii in masina, noaptea trecuta, in urma unui accident rutier grav produs pe strada Mihai Bravu din Ploiesti. Un al treilea tanar a reusit sa scape. Accidentul rutier s-a petrecut in jurul orei 01:00, in timp ce tinerii se deplasau pe strada Mihai Bravu, pe sensul de mers spre Ploiesti.

Din motive inca necunoscute la acest moment, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un stalp de pe marginea drumului, iar masina a luat imediat foc. Soferul, in varsta de 18 ani, si pasagerul aflat pe bancheta din spate, de 19 ani, care au ramas blocati in masina care a ars ca o torta, au murit carbonizati.

Patru tineri au murit si alti doi sunt in coma, dupa un accident teribil in Dorna Catrenilor: Masina in care se aflau s-a izbit violent de un stalp

Trei tineri, de 18, 20 si 26 de ani, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un stalp, in Dorna Catrenilor, judetul Suceava. Alti doi prieteni, care se aflau in autoturism, au ajuns in coma la spital.

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Vatra Dornei au intervenit cu doua autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare si doua ambulante SMURD B2, cu sprijinul a doua echipaje SAJ, la un grav accident rutier produs pe raza localitatii Dorna Candrenilor, informeaza ISU Suceava.

Accidentul rutier a fost sesizat de catre echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Poiana Stampei, care se intorcea la baza de la o solicitare.

A fost vorba despre un autoturism care a lovit un stalp de electricitate din afara carosabilului, la fata locului fiind identificate cinci persoane (doua de sex feminin si trei de sex masculin), trei dintre acestea fiind in stop cardio respirator (doua de sex feminin si o persoana de sex masculin).

Din nefericire, in ciuda manevrelor de resuscitare, cele trei persoane aflate in stop cardio respirator au fost declarate decedate la fata locului. (femeie 26 de ani, femeie 18 ani si barbat 20 de ani). Celelalte doua persoane (sex masculin), au fost transportate la spital in stare de inconstienta.

UPDATE

In urma cumplitului accident din noaptea de duminica spre luni, de pe DN 17, de la Dorna Candrenilor, patru persoane au decedat, trei la fata locului si una la spitalul din Vatra Dornei, iar o a cincea a ajuns la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean Suceava in stare grava.

Cei cinci erau membri ai Ansamblului "Florile Bucovinei" din Radauti si se intorceau de la Zilele orasului Tarnaveni, acolo unde au urcat pe scena si au sustinut un moment artistic la invitatia organizatorilor.

Furnizarea apei potabile intrerupta in 21 august. Bransament defect pe str. M. Eminescu din Baia Mare, conducta sparta pe str. M. Eminescu din Baia Sprie
Citeste
Atentie la tantari! In decurs de o saptamana, trei romani au murit din cauza virusului West Nile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.