‘Noaptea Muzeelor’ urmeaza sa aiba loc in luna noiembrie

"Noaptea Muzeelor" urmeaza sa aiba loc in data de 14 noiembrie, dupa ce mai multe institutii au raspuns propunerii de a organiza acest eveniment cu respectarea masurilor anti COVID-19, a anuntat, vineri, Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania, potrivit Agerpres.

"Tinem Noaptea Muzeelor! Mai multe muzee din tara au dat curs propunerii Retelei Nationale a Muzeelor din Romania de a organiza Noaptea Muzeelor 2020 in data de 14 noiembrie, una stabilita de catre organizatorul european al evenimentului", a informat RNMR, intr-o postare pe Facebook.

Organizatiile culturale care doresc sa participe, alaturi de muzee, cu evenimente special gandite pentru acest moment, sunt rugate sa solicite fisa de inscriere printr-un email expediat la adresa: [email protected].

Fiecare muzeu sau organizatie culturala va trebuie sa respecte masurile anti COVID-19 impuse de catre ministerele Culturii si Sanatatii, care vor fi publicate pe website-ul www.noapteamuzeelor.org, in a doua parte a lunii octombrie.

Orice modificare in calendarul evenimentului sau decizie de amanare a editiei din acest an va fi anuntata public pe canalele oficiale de comunicare.

Initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta, patronat de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor, evenimentul este organizat in tara noastra de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania, fiind asteptat cu mare interes in fiecare an.

In Maramures: 1.275 de candidati sunt asteptati la bacul de toamna
Citeste
Muzeul National de Istorie vinde masti textile de protectie care reproduc exponate de colectie
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.