Nicolae silviu ungur este nou prefect al judetului

Nicolae Silviu Ungur este noul prefect al judetului Maramures. Acesta are varsta de 42 de ani fiind la aceasta ora unul dintre cei mai tineri prefecti pe care i-a avut judetul. Silviu Ungur este din 2006 consilier in cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul Judetean Maramures, Serviciul Control. Noul prefect a absolvit Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir", Facultatea de Management Turistic si Comercial din Cluj Napoca, fiind economist. Ca si completare a studiilor de licenta, prefectul Silviu Ungur are Studii Postuniversitare – Informatica Aplicata si Programare, Universitatea Tehnica Cluj Napoca, specialitatea analist programator.

Asadar dupa aproape o luna de negocieri, PMP Maramures isi impune decizia luata la nivelul judetului. Fermi pe pozitie liderii judeteni ai Miscarii Populare nu au cedat in fata liberalilor care isi doreau acest post. A fost o munca de echipa, de la presedintele Lucian Morar la vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, George Moldovan, trecand la cei doi parlamentari, deputatul Adrian Todoran si senatorul Severica Covaciu, pana la secretarul de stat in Guvernul Romaniei Florin Cret. Efort au depus toti liderii PMP Maramures in gestionarea strategiei de numire a prefectului de Maramures.

Parlamentarii PMP de Maramures rol esential in numirea noului prefect al judetului

Un rol important in numirea lui Silviu Ungur in functia de prefect au avut-o cei doi parlamentari PMP de Maramures. Deputatul Adrian Todoran si senatorul Severica Covaciu au fost liantul intre Bucuresti si Maramures in strategia realizata de liderii Miscarii Populare in a fi desemnat noul prefect al judetului.

Nicolae Silviu Ungur, nou prefect al judetului Maramures:
"Sunt onorat de increderea pe care mi-au acordat-o colegii din PMP Maramures, prin sustinerea neconditionata pe care mi-au oferit-o, de a ocupa functia de prefect al judetului Maramures. Sper sa fac tot ce imi sta in putere sa nu ii dezamagesc pe cei care m-au sustinut si nici pe maramureseni. Imi doresc ca, in calitate de reprezentant al Guvernului in teritoriu, sa asigur o corecta aplicare a legii de catre institutiile statului, precum si o mai buna relationare intre institutiile publice din judetul nostru. Doamne ajuta!"

Lucian Morar, presedinte al PMP Maramures:

"De ieri, PMP a dat Maramuresului un prefect tanar si competent. Astfel, Nicolae Silviu Ungur este nou prefect al judetului nostru. Domnia sa a fost sustinut si se bucura de toata increderea colegilor din PMP. Ne dorim ca munca lui in cadrul Institutiei Prefectului judetului sa fie una in slujba maramuresenilor. Il felicit pe noul prefect Silviu Ungur! Mult succes, Silviu Ungur in noua misiune!"

PMP Maramures

Actiune pentru verificarea legalitatii operatiunilor cu pomi de craciun
Citeste
Doua masini s-au izbit violent langa o benzinarie din baia sprie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.