Ni s-au promis spitale regionale noi. In schimb, avem decedati la terapie intensiva, arsi de vii


Deputatul Adrian TODORAN: E momentul sa ne abtinem. Avem nevoie de spitale sigure, nu de noi tragedii

Regretabila tragedie de la Piatra Neamt, unde zece pacienti au murit inecati de flacari, in timp ce se aflau pe patul de spital, la terapie intensiva, naste reactii pe toate planurile. Autoritati publice, demnitari sau oameni simpli, cu totii se arata oripilati de faptul ca, in Romania, spitalele nu mai prezinta siguranta pentru sanatatea pacientilor, ci, dimpotriva, sunt un real pericol pentru vietile bolnavilor.

Deputatul Adrian Todoran, vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, afirma ca e momentul ca factorii decizionali sa ia atitudine si sa canalizeze resursele financiare ale statului pentru realizarea acelor spitale regionale promise mereu in campaniile electorale.

"Avem de a face cu o incompetenta crasa, pe care o traversam de cateva decenii. Cele zece spitale regionale promise romanilor sunt o simpla iluzie. Realitatea este aceasta. Oamenii mor pe patul spitalelor, in loc sa se insanatoseasca si sa se intoarca la familiile lor.

De aceea, le cer colegilor politicieni, indiferent de partid, ca, timp de trei zile, in memoria decedatilor de la Piatra Neamt, sa ne abtinem de la a face referire la promisiuni electorale sau a ne ataca politic. De zece ani, romanii, indiferent de guvernare, aud aceeasi placa: spitale regionale, zece spitale regionale, zece spitale…

E momentul sa ne abtinem. Macar pentru a ne indrepta gandurile catre cei ucisi de flacari si catre familiile acestora. Dumnezeu sa le aiba in paza sufletele!", declara Adrian Todoran, candidatul Partidului Miscarea Populara Maramures pentru Camera Deputatilor, la alegerile din 6 decembrie.

Catalin MAN

Articol comandat: Partidul Miscarea Populara Maramures

Realizat: Rivulus Activ SRL

Cod mandatar financiar: 11200012

Articolul Ni s-au promis spitale regionale noi. In schimb, avem decedati la terapie intensiva, arsi de vii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Scandal la UPU: Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Baia Mare, la un pas de a fi linsate de apartinatorii unei paciente confirmate cu COVID-19
Citeste
DECIZIE OFICIALA – Carantina prelungita in localitatile Grosi si Satu Nou de Jos
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.