Neighbors team baia mare – sport team baia mare 6-5

Meciul dintre Neighbors Team Baia Mare si Sport Team Baia Mare a avut loc in 29 august, pe terenul din Sasar, fiind arbitrat de Alexandru Bela, Andrea Maries si Raul Cormos.

Prima repriza a fost cea mai slaba prestata de Sport Team in ultima perioada , cu greseli la mijlocul terenului si in aparare, fapt ce a dus la primirea a patru goluri din partea celor de la Neighbors Team, in timp ce aceasta a marcat doar unul.

Marcatori in prima repriza pentru gazde: Liviu Zoldi, Florian Dumitru, Marius Crisan si Ovidiu Tamaian, iar pentru Sport Team a marcat Cristian Barbos.

In partea a doua a jocului, prin doua mutari tactice in echipa oaspete, aceasta a reusit sa-i "tina" in jumatatea lor de teren pe cei de la Neighbors, marcandu-le patru goluri prin Marius Hindli, Bogdan Tentea, Rares Pop-Popescu si Sorin Bozantan. Pe parcursul reprizei, gazdele mai inscriu dintr-o lovitura libera, bine executata de Liviu Zoldi si pe un contraatac, prin Florin Lazar, in urma unui luft al unui aparator de la oaspeti.

Astfel, meciul se termina 6-5, cu o remarca pentru portarul de la gazde, Marius Bledea, care a inchis foarte bine poarta.

Echipele:

Neighbors Team: Sergiu Man, Marius Bledea, Florin Dumitru, Adrian Dan, Vasile Sacui, Raul Chira, Radu Biba, Flaviu Frisan, Liviu Zoldi, Daniel Moje, Daniel Coman, Romeo Roman, Marius Crisan, Ovidiu Tamaian, Vlad Oltean, Florin Lazar si Nelu Dunca. Antrenor Flaviu Frisan.

Sport Team: Darius Mihut, Edy Costin, Marius Cardos, Dorin Avram, Bogdan Tentea, Daniel Chendrean, Marius Hindli, Florin Frent, Ionut Simon, Gheorghe Mateias, Rares Pop-Popescu, Mario Bela, Ciprian Coste, Sorin Bozantan, Cristian Barbos si Daniel Gheighis.Antrenor Ioan Marchis.

O persoana a murit in urma unui accident de munca
Citeste
Barbat decedat, gasit in locuinta sa din baia sprie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.