NE MINT IN FATA - DEMISIA INCOMPETENTILOR - Au murit 14 maramureseni si au raportat 0 decese

Directia de Sanatate Publica Maramures si Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures au ascuns 14 decese in weekend. Au raportat 0 decese in judet in vreme ce maramuresenii mureau pe capete in sectiile de terapie intensiva!

Ei bine, presa a publicat inca de ieri ca mint si jurnalistii au cerut explicatii. Bineineteles nimeni nu s-a sinchisit sa raspunda. Asa cum nimeni pana astazi nu s-a sinchisit sa raspunda ce s-a intamplat cu carantinarea municipiului Baia Mare, a orasului Tautii Magherarus si a comunei Sacalaseni. Au raspuns aruncand vina pe presa, ei recunoscand doar ca respectiva hotarare era doar o ciorna de lucru si nu un document semnat si stampilat.

Dar sa revenim la cifre. Astazi, Grupul de Dezinformare Publica prin CJSU Maramures a anuntat ca judetul Maramures are 14 decese. Nu spun cand au murit. Va spunem noi: in weekend. Acum incearca din rasputeri sa scoata "camasa" si transmit ca "daca nu apar in aplicatie la Bucuresti si GSC nu a comunicat si nu avea decedati in Maramures, in buletinele de ora 13.00, nici noi nu aveam cum sa primim persoanele decedate". Simplu! Ce nu ati inteles? Nu sunt in aplicatie nu exista. Pot sa moara mii de oameni, daca nu s-a incarcat in aplicatie.

Cat de idioti credeti ca suntem totusi? Cat de cretini ne mai puteti crede totusi? Cat va mai puteti bate joc de oameni?

Asteptam scuze publice din partea voastra pentru toti cititorii nostri. Sunteti pur si simplu niste nesimtiti, incompetenti! Demisia putorilor! Nu mai stiti cum si unde sa ascundeti gunoiul incompetentei sub pres. DEMISIA!

Articolul NE MINT IN FATA - DEMISIA INCOMPETENTILOR - Au murit 14 maramureseni si au raportat 0 decese apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 9 noiembrie 2020: S-a ajuns la 213 decese in Maramures (inca 14, record)! In total, in judet, 5.916 de la inceput (179 noi). In tara, 3.240 intr-o zi de weekend
Citeste
ACTUALIZARE/ AUTORITATILE JUDETENE MASLUIESC CIFRELE – 9 MORTI COVID in weekend la ATI in Baia Mare, insa oficial nu s-a comunicat nimic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.