N-a vrut sa astepte la semafor, asa ca s-a bagat cu masina pe trotuar

BIZON DE BAIA MARE  Dupa vizionarea unor imagini surprinse de un participant la trafic intr-o intersectie din Baia Mare, putem spune ca bunul simt le lipseste cu desavarsire unora dintre soferii care circula pe drumrile noastre.

In urma cu cateva zile soferul unui autoturism marca Volkswagen Passat, la intersectia semaforizata dintre strazile Vasile Lucaciu si Electrolizei, a urcat efectiv cu masina pe scuarul care separa sensurile de mers de pe drum. Ca o coincidenta, in imaginile pe care vi le prezentam azi, este vorba despre aceeasi intersectie si acelasi model de masina, doar actiunea fiind putin diferita.

Citeste si: CASCADORII RASULUI – Cum a incercat un sofer baimarean sa ia o curba intr-o intersectie semaforizata

Imaginile au fost publicate pe reteaua de socializare Facebook acum patru zile si au ca protagonist un sofer pentru care doua secunde "castigate" inseamna mai mult, se pare, decat vietile pietonilor care circula pe trotuar.

In imagini se vede cum, in timp ce mai multi soferi asteapta la semaforul de pe strada Vasile Lucaciu, o masina de culoare neagra trece cu nepasare pe langa ei pe… trotuar, apoi face drapta pe strada Electrolizei. Ironia sortii face ca semaforul sa arate culoarea verde chiar in timp ce "bizonul" se plimba cu masina pe trotuar. Din fericire, trotuarul era gol in momentul in care soferul nerabdator l-a transformat in sosea.

 

ActualMM

Impact intre trei autoturisme si un autocar
Citeste
Crina Fiorela Chilat, candidat eligibil pentru Parlamentul European, de vorba cu maramuresenii din Cernesti, Ciocotis, Trestia, Fanate
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.