Multi dintre baimareni continua sa treaca podul pietonal de la Kaufland, desi e in pericol sa se prabuseasca

INCONSTIENTA   A trecut aproximativ un an de cand podul pietonal de pese raul Sasar, de la Kaufland-ul din zona Spitalului Judetean este inchis circulatiei. Podul a fost inchis anul trecut, la inceputul lunii iunie, datorita unor reparatii fara de care podul este in pericol sa se prabuseasca.

Multi dintre tinerii baimareni, pentru care varsta ar putea fi o scuza a inconstientei, sar de un an de zile gardul montat de autoritatile locale si trec fara nici o grija podul pietonal. Problema apare cand pana si oamenii trecuti de varsta tineretii incalca orice regula de siguranta si se chinuie, practic, sa se puna in pericol, in loc sa mearga cativa metri in aval si sa treaca podul de peste Sasar de pe bulevardul Republicii.

O filmare care daca nu ar fi trista ar fi chiar amuzanta a aparut in spatiul public zilele acestea. Imaginile au fost surprinse de catre un cetatean aflat in fata supermarket-ului si o au ca si protagonista pe o femeie de aproximativ 50 de ani care sare efectiv gardul de protectie pentru a ajunge in parcarea magazinului dupa ce, in prealabil, a trecut podul cu pericol de prabusire.

Reamintim cetatenilor ca, pana in momentul in care reparatiile necesare vor fi efectuate asupra podului, acesta reprezinta un pericol, existand riscul ca in urice moment sa se prabuseasca.

 

ActualMM

Diicot preia cazul criminalului
Citeste
Beneficiile murelor pentru sanatate
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.