Motofierastraie de 7

Pentru a scapa de bunurile pe care le fura si pentru a ingreuna recuperarea lor de catre politisti, hotii le instraineaza cat mai repede posibil. De obicei le vand unor terte persoane la preturi mai mici.
Doua motofierastraie, in valoare de 7.400 lei, au fost sustrase in noaptea de luni spre marti dintr-o anexa a unei societati comerciale din Seini.
De cum a fost sesizata despre producerea furtului, Politia orasului Seini a demarat activitatile informativ-operative si in scurt timp a dat de urma hotului si a bunurilor sustrase.

Politistii au constatat ca un tanar de 21 de ani dintr-o comuna din judetul Satu Mare, a patruns prin efractie in incinta societatii, de unde a sustras cele doua motofierastraie, pe care le-a vandut unei alte persoane din aceeasi comuna, la pretul de 1.000 de lei.

Bunurile au fost recuperate si predate partii vatamate, iar pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Atragem atentia cetatenilor sa fie vigilenti atunci cand li se ofera spre achizitionare, de catre diverse persoane fizice, bunuri avand un pret prea atractiv si chiar sa sesizeze politia. In cele mai multe cazuri acele bunuri pot proveni dintr-o activitate infractionala, iar daca politistii identifica faptasul si da de urma bunurilor sustrase, cumparatorul risca sa ramana si fara bunuri, care sunt restituite partilor vatamate, si fara bani.

Articole vestimentare si incaltaminte ridicate de politistii din Tautii Magheraus

Ieri noapte, politistii din Tautii Magheraus au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe raza orasului. La volan a fost identificat un barbat de 41 de ani, domiciliat in Bucuresti.

Pe bancheta din spate si in portbagaj politistii au gasit mai multe articole vestimentare si de incaltaminte care prezentau indicii de contrafacere. Intrucat au existat indicii cu privire la comiterea infractiunii de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, politistii au indisponibilizat 61 geci, mai multe perechi de pantaloni, bluze, precum si cateva perechi de incaltaminte sport.
Cercetarile continua, urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

Barbatul-pericol din sighet, in vizorul politistilor
Citeste
O persoana a decedat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.