Motociclista din satu mare accidentata in baia sprie este in stare critica si are nevoie de ajutor

O motociclista din Satu Mare e in stare critica, dupa un accident produs in Baia Sprie si prietenii fac un apel pentru salvarea tinerei mamici de 31 de ani. Samuela a fost victima coliziunii cu doua autoturisme si are nevoie de ajutor.

O motociclista din Satu Mare a ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-a lovit de doua masini. Dupa impactul initial cu un autoturism, satmareanca a fost proiectata intr-o masina care venea pe contrasens.

Din primele informatii, se pare ca tanara in varsta de 31 ani, din municipiul Satu Mare, care conducea o motocicleta, nu a pastrat distanta regulamentara fata de un autoturism condus de catre o tanara de 24 ani din Sisesti, care circula in fata sa.

In urma impactului initial, motociclista a patruns pe sensul opus, unde intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de un baimarean de 55 ani.

Satmareanca a fost preluata de echipajele medicale si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, cu multiple traumatisme. Prietenii au lansat apeluri pe Facebook pentru a o ajuta pe Samuela Rigo, aceasta avand nevoie de sange.

Mama a doi baietei, Sam, cum o cunosc apropiatii, e cunoscuta in comunitatea motociclistilor ca una dintre cele mai saritoare persoane, la randul ei donand de mai multe ori sange pentru victime ale accidentelor rutiere.

"Colega noastra Sam Rigo a avut accident azi noapte. A fost deja operata dar are nevoie urgenta de sange grupa A2 negativ.

E bun si 01 care e donator universal. La centrele de transfuzie sa specificati ca este pentru Rigo Samuela, internata la spitalul municipal Baia Mare sectia Terapie Intensiva.

IMPORTANT: Oricine cu orice grupa poate dona iar ei i se va da sangele necesar, sangele donat urmand a intra in banca.Mai multe informatii la sotul ei Lucian Rigo! Va multumim!"

Citeste si https://www.vasiledale.ro/2019/06/24/video-exclusiv-o-motociclista-din-satu-mare-a-lovit-o-masina-apoi-a-zburat-in-alta-pe-contrasens/

120 litri alcool fara documente de provenienta
Citeste
Procurorii clujeni si mascatii preiau ancheta in cazul de la poienile de sub munte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.