Motociclist ranit in baia mare, gasit de un echipaj al ambulantei

Un accident de circulatie s-a produs pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, in zona benzinariei Moll.

Din primele informatii se pare ca motociclistul ar fi cazut si a fost gasit de un echipaj al Ambulantei Baia Mare, care era in misiune.

Imediat au fost anuntati colegii lor de la SMURD. Un echipaj de prim ajutor a preluat motociclistul pentru a-i acorda ingrijiri de specialitate.

Sa spunem ca accidentul a avut loc ieri in jurul orei 16.40. Astazi in Centrul Vechi al municipiului are loc deschiderea oficiala a sezonului moto 2019. Ca in fiecare an, au spus DA la eveniment motociclistii de la toate cluburile moto din judet, dar si din judetele vecine, in total cateva sute de motoare.

Programul va include celebra de pe acum parada moto, desfasurata pe principalele artere de circulatie din municipiu, dorindu-se constientizarea celorlalti participanti la trafic cu privire la prezenta motociclistilor pe drumurile din judet.

Serviciul Rutier Maramures recomanda motociclistilor maramureseni sa nu plece la drum niciodata fara echipament corespunzator. Si asta pentru ca in cazul unui eventual accident rutier, echipamentul poate face diferenta intre viata si moarte.

Politistii rutieri recomanda, de asemenea, sa nu se circule cu viteza excesiva, in special atunci cand carosabilul este umed. Motociclistii trebuie sa pastreze o distanta sigura fata de masina din fata lor, trebuie sa se fereasca de unghiurile moarte, iar depasirea sa se faca numai prin partea stanga.

Motociclistilor li se mai recomanda sa foloseasca intotdeauna semnalul de avertizare luminoasa la schimbarea directiei de mers.

Preluare baiamare24.ro

Episcopii catolici il asteapta cu bratele deschise pe Papa Francisc in Romania
Citeste
Bottas, pole position in China in fata lui Hamilton
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.