Motociclist belgian stabilit in Baia Mare, batut crunt de ciobani dupa ce le-a speriat caii cu sunetul facut de motocicleta

VIDEO SOCANT Imagini stupefiante filmate in Colibita, judetul Bistrita-Nasaud. Un barbat de orginine belgiana, in varsta de 61 de ani, stabilit de mai multi ani in Baia Mare a fost batut in ultimul hal de mai multi ciobani cu batele. Totul s-a intamplat dupa ce belgianul, impreuna cu niste prieteni, au decis sa dea o tura cu motocicletele de teren pe dealurile din zona. La un moment dat, trecand pe langa stana, doi cai s-au speriat de sunetul motoarelor si au rasturnat o caruta.

Potrivit Bistriteanul.ro, desi a fost sfatuit de catre prieteni sa nu stea la discutii cu ciobanii de la stana, barbatul de 61 de ani s-a indreptat spre acestia pentru a-si cere scuze si, mai mult, sa ofere bani pentru eventualele pagube. Din nefericire, belgianul a fost intampinat de ciobanii furiosi cu pumni si bate.

Mai mult, dupa ce a fost snopit in bataie, ciobanii i-ar fi cerut si bani, pentru a-l lasa sa plece. Aproximativ doua ore si jumatate ar fi stat "sechestrat" pana au ajuns politistii. Desi initial acesta a spus ca nu depune plangere, astazi, trei persoane s-au prezentat la sediul Politiei pentru a raporta agresiunea.

Barbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, ranile provocate de ciobani fiind destul de serioase.

ActualMM

Cupa Romaniei
Citeste
Manele si la Electric Castle. Adi Minune s-a auzit la festival
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.