Mosul vine la toti copiii din Baia Mare: 10.200 de micuti primesc Lego-uri in aceste zile

PENTRU AL 7-LEA AN  Este deja o traditie in Baia Mare ca Mosul sa vina mai repede la prescolarii si elevii din clasele primare. Prin acest proiect al administratiei publice locale a municipiului, in jur de 10.000 de copii primesc inca din 2012 daruri in pragul sarbatorilor de iarna.

Este al doilea an la rand in care copiii baimareni primesc jucarii Lego in loc de dulciuri.

"Am considerat ca este mai util si educativ sa il ajutam pe Mos sa le ofere astfel de jocuri care sa le stimuleze inteligenta, in locul dulciurilor, iar bucuria copiilor este mai intensa atunci cand primesc o jucarie", a declarat atunci primarul Catalin Chereches.

Potrivit statisticilor, in 2012 nu mai putin de 9.500 de copii au primit pachete in cadrul acestui proiect, in 2013 – 10.600, in 2014 – 10.400, in 2015 – 10.000, in 2016 – 8.500, in 2017 – 9.500, iar in acest an 10.200 de elevi si prescolari au primit daruri de la Mos.

"Este al saptelea an in care il ajut pe Mosul sa ajunga la toti copiii din Baia Mare si al doilea an in care, in loc de dulciuri, oferim Lego. Zeci de mii de copii au primit in acesti ani daruri de la administratia locala si traditia o vom pastra cel putin cat timp voi fi eu primar. Pentru ca Mosul vine la toti copiii din Baia Mare nu este despre un cadou, ci este o experienta pentru fiecare micut emotionat pe care l-am intalnit pe parcursul acestor ani. Sunt bucuros ca am reusit sa contribui la fericirea lor. Investim in toate domeniile, de la invatamant la infrastructura, dezvoltare, economie, sanatate si pana la social, insa este important sa venim si cu gesturi mici, dar care inseamna atat de mult pentru cea mai importanta categorie de cetateni: copiii. 10.200 de prescolari si elevi de clasele primare primesc in acest an vizita si darurile Mosului", se arata intr-o postare publicata pe reteaua de socializare Facebook de catre primarul Chereches.
ActualMM
Sursa foto: Facebook/ Catalin Chereches

Furnizarea apei, sistata temporar pe o strada din Sighet
Citeste
Doua masini au fost facute praf in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.