Mos craciun imparte cadouri copiilor din casa de tip familial nr

In prag de sarbatori, continuand traditia de a fi "ocrotitorii" copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, jandarmii maramureseni le-au oferit acestora cadouri.
Astazi, reprezentanti ai Jandarmeriei Maramures, s-au deplasat la Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, pentru a duce putina veselie, speranta si lumina copiilor din institutie, cu ocazia Sarbatorilor de iarna prin cadourile oferite. Bucuria de pe chipurile copilasilor nu poate fi descrisa in cuvinte. Acestia au intampinat jandarmii, entuziasmati de faptul ca au sosit cadourile de la Mos, iar apoi, impreuna cu cadrele militare, au inceput a impodobi bradul nerabdatori sa deschida cadourile.


De asemenea, mai spre seara, la resedinta unitatii de jandarmi din municipiul Baia Mare, un grup de copii ai cadrelor militare au asteptat cu nerabdare aparitia lui Mos Craciun. Dupa ce acesta a venit, in randul copiilor a fost mare agitatie, fiecare copil asteptand cu nerabdare ca Mosul sa-l rasplateasca, dupa cat a fost de cuminte in cursul anului, emotiile in randul copiilor fiind pe masura. Mosul nu a intarziat sa-si exprime bucuria de a fi asaltat de micuti si de a se afla in mijlocul nostru, sacul acestuia fiind intr-un final golit, spre bucuria celor prezenti.

Cei mai buni jucatori de la sport team baia mare
Citeste
Imagini tulburatoare filmate in Baia Mare. Tanarul ar fi consumat drogul "zombie"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.