Momentul in care soferul teribilist loveste masina politiei a fost surprins de camerele de supraveghere

TOTUL A FOST FILMAT   Noi imagini cu urmarirea de pe DN 1C, dintre Baia Mare si Somcuta, apar in mediul online. Urmarirea de catre politistii si jandarmii maramuresni a celor doi tineri nu a fost o misiune usoara, cu atat mai mult cu cat cei doi au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a scapa de oamenii legii.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe Drumul National 1C, se vede cum politistii incearca sa-i opreasca pe cei doi, viteza la care se desfasura actiunea nefiind una de neglijat. La un momentat, echipajul Politiei reuseste sa ii depaseasca pe teribilisti, apoi incearca sa le blocheze calea cu autospeciala. Din nefericire, nu acela a fost momentul in care cei doi au fost incatusati. In imagini se poate observa cum soferul baimarean in varsta de 18 ani trage brusc de volan, loveste masina Politiei si isi continua drumul in viteza.

La cativa kilometri mai departe, fiind si sub influenta drogurilor, potrivit Observator.tv, tanarul pierde controlul autoturismului si intra intr-un SUV care circula regulamentar, din sensul opus. Din fericire, cei doi au fost incatusati de catre oamenii legii si nici o persoana implicata in accident nu a fost ranita.

 

Ce spun reprezentantii IJJ despre modul in care a operat jandarmul maramuresean

Niste martori ai momentului de ieri in care cei doi tineri au fost prinsi de oamenii legii au filmat o scena controversata. Mai exact, in imagini se vede cum jandarmul ii loveste in mod repetat pe cei doi tineri, desi acestia erau deja la pamant, incatusati. Unii dintre cititorii nostri sustin, insa, ca jandarmul nu a lovit pe nimeni si, defapt, a lovit cu piciorul o bucata de plastic rezultata in urma accidentului dintre cele doua autoturisme.

"In urma imaginilor aparute in presa cu privire la jandarmul implicat in interventia pentru imobilizare a unor persoane, facem urmatoarele precizari:

Astazi, in jurul orei 12:30, o patrula mixta formata dintr-un politist si un jandarm, a urmarit in trafic un autoturism, care nu s-a supus somatiilor si recomandarilor echipajului mixt. Autoturismul a fost oprit, in cele din urma, in localitatea Ileanda, din judetul Salaj si persoanele au fost imobilizate. In momentul de fata, comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures a demarat o verificare preliminara, privind modul de actiune al subofiterului jandarm, iar in functie de rezultatul verificarilor, se vor lua toate masurile conform prevederilor legale", au declarat reprezentantii Jandarmeriei Maramures.

 

Tanarul baimarean nu ar fi la prima intalnire cu Politia. Cum a ajuns acesta in situatia de acum

"Tanarul sofer nu este la prima intalnire cu politia. Pacat pentru parinti. Sunt niste oameni deosebiti. Din pacate cartierul Sasar este plin de drogati si nu face nimeni nimic. Asa a cazut si acest copil in plasa lor.

Parinti copilului sunt cadre in invatamant se lupta de mult sa opreasca ceea ce se intampla in cartier dar autoritatile il ignora. Si asa un copil olimpic la matematica s-a distrus si pe el si familia. Aceasta poveste ar trebui relatata in stire nu sa se arunce cu mizerii. Fiecare avem copii si ni se poate intampla. Ma puteti suna dvs pentru ca nu vreau interpretari si nici stiri false de la alti jurnalisti fara suparare. Vreau o stire corecta facuta de un profesionist de aceea v-am scris", a declarat o cunostinta a tanarului pentru VasileDale.ro

Conform acesteia, familia tanarului l-a internat chiar la un centru de dezintoxicare din Cluj, de unde s-ar fi intors un alt om. A facut scoala de soferi, si-a luat permisul iar familia il lasa sa circule cu masina. Astazi se pare ca mama acestuia ar fi banuit ca ar fi intrat din nou in anturajul respectiv si de aceea a alertat politia, cand nu s-a intors cu masina.

"Din pacate in cartierul Sasar este plin de tineri care consuma droguri. Toata lumea stie si nimeni nu ridica un deget sa stopeze fenomenul. Candva cartierul Sasar era unul foarte linistit. Acum insa, e plin de tineri euforici sub efectul substantelor. Sper ca macar acum cineva sa faca un bine si sa incerce sa ajute, sa rezolve problema" a scris cititorul nostru. Sa mai spunem doar ca tanarul sofer este elev in clasa a XII-a la un prestigios liceu din Baia Mare.

De cealalta parte, pasagerul din dreapta ar fi tot un tanar care nu de mult ar fi fost liberat din Penitenciar. "Il cunosc, nu de mult a iesit din inchisoare. Este consumator. Chiar la inceputul saptamanii l-am vazut la donand sange" a declarat o alta persoana pentru sursa mentionata.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Recea face scorul etapei, Minerul aduce un singur punct din deplasare
Citeste
Hram la Sisesti, la Biserica greco-catolica. Slujba va fi transmisa in direct, la radio
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.