Momente de reculegere ale IPJ Maramures si Politiei Locale Baia Mare pentru Cristian Amarei, politistul asasinat de talharul pe care il urmarea

EMOTIONANT  Asasinatul petrecut ieri in judetul Timis, a carui victima a fost un politist, a socat o tara intreaga. Cristian Amariei avea doar 43 de ani si toata viata inainte cand un talhar dat in urmarire si pe care incerca sa-l aresteze i-a curmat viata.

Politistul a fost impuscat mortal de catre catre infractorul Marcel Ionel Lepa, un barbat de 48 de ani condamnat la inchisoare pentru talharie. Lepa l-a nimerit cu un glont si pe colegul lui Cristian, din fericire insa acesta l-a lovit in picior, astfel ca a scapat cu viata.

Astazi, 3 iunie, politistii maramureseni au tinut un moment de reculegere pentru colegul loc ucis la datorie.

"Murim si noi cate putin de fiecare data cand pierdem un coleg. Suntem mai saraci, suntem mai tristi, suntem alaturi de familia colegului nostru Cristian Amariei. Azi, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures am pastrat un moment de reculegere in semn de respect si recunostinta fata de colegul nostru, care si-a sacrificat viata in timpul unei misiuni. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", a fost mesajul reprezentantilor IPJ Maramures.

Politistii locali baimareni si-au aratat si ei regretele pentru asasinarea prematura a politistului din Timis. Acestia au tinut un moment de reculegere pentru Cristian Amariei in fasa sediului Politiei Locale din oras.

"RIP Cristian Amariei! Astazi, la ora 12:00, Politia Locala Baia Mare, moment de reculegere pentru politistul ucis ieri.", au scris politistii locali pe Facebook.

Au trecut deja 24 de ore de la momentul asasinarii, iar Marcel Ionel Lepa este inca de negasit. Forte impresionante din Politie il cauta pe criminal in mai multe judete din tara. Barbatul este inarmat si extrem de periculos.

Foto: Marian Ionel Lepa
Sursa: Fanatik

ATENTIE!  Daca il vedeti sau aveti informatii despre individul care a ucis un politist, Marcel Ionel Lepa, sunati IMEDIAT la Politie!

 

ActualMM

Argint si bronz pentru sportivii maramureseni de la CSS Baia Sprie
Citeste
Politistii maramureseni au, de azi, unul dintre cele mai moderne centre de retinere si arestare preventiva din Romania
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.