Moment incredibil surprins de o camera de bord in Maramures

LA UN PAS DE DEZASTRU  Pe principiul "graba strica treaba", un sofer a trecut pe langa moarte ca prin urechile acului. Totul s-a intamplat pe Drumul National 1C, la iesirea din localitatea Lapusel.

Un sofer aflat in trafic a inregistrat intregul moment cu camera de bord montata in autoturism. Soferul unei autoutilitare inmatriculata in Republica Moldova a intrat intr-o dubla depasire pe linie continua.

Daca depasirea primului autoturism a fost cu noroc, in incercarea de a depasi al doilea autoturism soferul autoutilitarei a fost la un pas sa provoace o tragedie. Soferul a intrat in depasire, desi din contrasens venea un TIR. Numai norocul si faptul ca atat soferul TIR-ului cat si cel al autoturismului pe care incerca sa il depaseasca autoutilitara au tras de volan spre marginea drumului, au fost factorii care l-au salvat pe soferul moldovean.

Una peste alta, teribilismul la volan a fost mereu o problema de actualitate pe drumurile patriei. Din nefericire, observam ca fenomenul se extinde rapid in Maramures iar autoritatile par sa nu reuseasca sa gaseasca solutia prin care sa il combata.

Va prezentam mai jos imaginile video surprinse de camera de bord

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Sursa video: Ionut Mihai Marisca

Moment incredibil surprins de o camera de bord pe dn 1c
Citeste
Il cunoaSte cineva? surprins de camerele de supraveghere in timp ce fura produse cosmetice dintr-un magazin din baia mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.