Misiuni de suflet organizate de poliTiSti

Politistii maramureseni pastreaza traditia sarbatorilor de iarna, insa pe langa colinde si brad impodobit isi iau in serios in fiecare an si rolul de ajutoare ale lui Mos Craciun. In spirit crestin, cu cele mai bune ganduri, cu mari emotii si cu bucurie sincera, politistii au ajuns si in acest an la mai multe familii cu nevoi.

Pentru ca Mos Craciun trebuie sa ajunga la toti copiii, politistii din Seini au avut grija ca trei familii cu multi copii sa primeasca cadourile pregatite de Mos special pentru ei. Si pentru ca bucuria sarbatorilor sa fie impartasita si de cei mai in varsta, politistii nu i-au uitat nici pe doi batrani cu probleme de sanatate, care locuiesc singuri.

Emotii, zimbete si sclipiri in priviri au fost "inregistrate" si pe raza comunei Giulesti. Politistii din cadrul Postului de Politie al comunei Giulesti s-au ingrijit sa ajunga cu daruri la mai multe familii cu nevoi.

Nici politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa nu au lasat sa treaca aceasta perioada fara indeplinirea unei misiuni de suflet. Imbracamintea, incaltamintea, jucariile, rechizitele, dulciurile si fructele cumparate de acestia au ajuns la o mama din comuna care isi creste singura copiii.

Cadourile oferite au fost un prilej de bucurie sincera, o surpriza primita cu drag de cei vizitati, iar pentru politisti una dintre cele mai emotionante misiuni.

Cu prilejul Sfintei Sarbatori a Nasterii Mantuitorului dorim sa va bucurati de liniste, siguranta, armonie si intelegere! Craciun fericit!

Tineri pacaliti de gps, la intoarcerea acasa
Citeste
Mos craciun a purtat haine de la politie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.