Mirajul meciurilor sigure la pariuri

Iubitorii de fotbal si mai ales cei care si pariaza au fost adementiti cel putin o data de diversi indivizi care sustineau ca au ponturi sigure din pariuri. Acest lucru se intampla foarte des pe retelele de socializare, dar exista si site-uri de unde poti cumpara astel de servicii. Sa fie opare adevarat? Exista meciuri sigure la pariuri?

Inainte sa va raspund la aceasta intrebare, trebuie sa facem diferenta dintre tipserii profesionisti si cei care vand asa zisele meciuri sigure. Tipserii profesionisti analizeaza meciuri, au un bankroll management si considera pariurile ca pe un job. Pe cand ceilalti doar vand niste ponturi, de cele mai multe ori neanalizate .

Ca sa ai un pont sigur la un meci de fotbal, trebuie sa ai informatii din anturajul unui club. Dar hai sa presupunem ca acest lucru e posibil. Daca tu ai avea acesta informatie, sa stii cum se termina un meci, ai vinde-o pentru o suma modica de doar cateva sute de lei? Cred ca ai tine secret pontul, eventual l-ai spune catorva prieteni foarte apropiati si ai paria o suma mai mare de bani. Nicidecum sa-l vinzi pentru 300 de lei pe Facebook.

Mai mult, exista ceva sigur la pariuri? Chiar daca cineva ar discuta cu cativa jucatori sa se dea la o parte, mai exista si restul echipei. Iti face un fundas penalty, dar poate apara portarul sau poate atacantii o sa marcheze mai multe goluri decat echipa adversa. Ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca nici daca cineva incearca sa blatuiasca un meci nu e sigur ca acel rezultat o sa fie si la finalul meciului. In pariuri nimic NU este sigur!

Intr-adevar, sunt pariori profesionisti care traiesc din pariuri. Dar acest lucru presupune un volum foarte mare de munca, analize si un management al banilor foarte bun. Ca in orice domeniu de activitate, daca ai pasiune si esti ambitios, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In concluzie, sfatul nostru este sa nu dai curs ofertelor care promit castiguri sigure la pariuri. Personal nu cred ca exista meciuri sigure, cu atat mai putin meciuri aranjate . Daca-ti place sa pariezi, fa-o pe munca si analizele tale. Pe langa faptul ca o sa pierzi banii pe care-i platesti pe acel pont sigur, sunt sanse foarte mari sa pariezi si pariul plasat. Nu in ultimul rand, cand vezi astfel de anunturi pe retelele de socializare, nu ezita sa dai "report" la postare.

Mult succes la pariuri si nu uita: pariaza responsabil!

Un tanar de 21 ani incarcerat intr-o masina cu volan pe dreapta in zona gura repezii din borsa
Citeste
Cum sa te distrezi la cazino fara bani
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.