Minorul care a ucis-o pe fetita de la Cuprom si-a recunoscut fapta

CRIMA BAIA MARE  Astazi in jurul orei 13.30, principalul suspect in cazul care a cutremurat Romania a ajuns in judecatorilor maramureseni. Este vorba de Alex, un adolescent in varsta de 17 ani. Acesta in 30 aprilie 2018, a violat si ucis cu sange rece o fetita in varsta de numai 5 anisori.

Tanarul de 17 ani a ajuns in atentia anchetatorilor dupa ce un an si doua luni nu s-a ascuns. A stat tot timpul in apropierea familiei fetitei si chiar ar fi fost audiat de anchetatori. Abia dupa ce s-au reexaminat probele anchetatorii l-au ridicat si l-au dus la audieri din nou.

Alex era elev la Liceul Anghel Saligny din Baia Mare, in clasa a IX-a. Anchetatorii l-au ridicat de la locul de munca sezonier de pe raza orasului Seini.

au dus la sediul fostului Combinat pentru a reface firul violului si al crimei. Pentru acest lucru, se pare ca anchetatorii, s-ar fi folosit de o diversiune. Asta pentru a nu inflama spiritele in randul cetatenilor de etnie rroma care locuiesc in fostul sediu al Combinatului. Se pare ca s-ar fi folosit de mai multe persoane pe care le-ar fi ridicat si le-ar fi dus la audieri, inclusiv copii. In tot acest timp, principalul suspect a reconstituit fapta. Cu fata acoperita de o cagula se pare.

Astazi la Tribunalul Maramures un echipaj al politiei l-a adus pe Alex sat pentru a-l prezenta magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Nu a raspuns la intrebarile jurnalistilor.

 

Sursa info si foto: VasileDale.ro

O bucata de acoperis a cazut peste doi baimareni
Citeste
6 victime dupa ce un autoturism s-a rasturnat langa Bella Resort
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.