Minora luata pe sus de pe bd. Independentei si bagata intr-o masina

RAPIRE IN BAIA MARE Un nou caz socant in Baia Mare. Mai multe persoane au sunat azi la 112 dupa ce au fost martorii unui incident. O adolescenta de 17 ani a fost luata cu forta si bagata in masina de catre un individ.

Din fericire, la scurt timp, politistii au reusit sa dea demasina in Baia Sprie. Intreaga scena s-a petrecut in jurul orei 12:30, politistii reusind sa gaseasca atat adolescenta cat si tanarul de 19 ani care conducea masina in doar 40 de minute.

"Azi, la ora 12.38, politistii au fost sesizati prin trei apeluri prin SNUAU 112 despre faptul ca o tanara, care se afla pe bulevardul Independentei din Baia Mare, a fost urcata cu forta intr-un autoturism. De indata politistii s-au mobilizat si au demarat activitatile specifice in vederea gasirii tinerei. Dupa 41 de minute de la sesizare, respectiv la ora 13.19, autoturismul in care aceasta se afla a fost oprit de politisti pe strada Gutinului din Baia Sprie. Atat tanara, de 17 ani, cat si conducatorul auto, de 19 ani, se afla in acest moment la sediul politiei, iar politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul", au declarat politistii maramureseni.

ActualMM

Video: VasileDale.ro

Tanara de 17 ani, rapita din fata sectiei de votare si urcata intr-o masina, in baia mare
Citeste
Catalin Chereches: "Presedintele nu pune painea romanilor pe masa, dar o poate lua prin gesturile sale politice."
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.