Minora din Baia Mare data disparuta a fost gasita

ATI VAZUT-O? O fata de 14 ani din Baia Mare este data disparuta de catre familie. Aceasta a fost vazuta ultima data joi, in jurul orei 13:00.

Familia a sesizat si Politia, iar acum apeleaza la ajutorul opiniei publice pentru a o gasi, prin intermediul ActualMM. Antonia Tarabuta are 14 ani, 1,65 metri inaltime iar ultima data cand a fost vazuta era imbracata in pantaloni sport si un tricou.

 

ACTUALIZARE:

Contactati de catre ActualMM.ro, politistii maramureseni au declarat ca Antonia a fost data disparuta de catre mama acesteia in data de 24 octombrie. De asemenea, potrivit purtatoarei de cuvant a IPJ Maramures, Florina Metes, adolescenta in varsta de 15 ani a plecat voluntar de acasa in seara zilei de joi, in jurul orei 19:30.

Semnalmentele oferite de mama Antoniei politistilor baimarnei:  58 kg, par roscat drept, ochi caprui.

Potrivit politistilor, Antonia era imbracata intr-o pereche de pantaloni jeans visinii si o geaca de culoare aurie la momentul plecarii acesteia de acasa.

Cei care o vad sau cunosc informatii despre acest caz sunt rugati sa contacteze cel mai apropiat post de Politie sau sa sune la numarul unic de urgenta 112.

 

ACTUALIZARE 2:

Minora a fost gasita in urma cu putin timp. O persoana a vazut-o intr-un magazin din zona complexului de magazine Center de pe strada Granicerilor din municipiul Baia Mare si i-a alertat imediat pe apartinatorii fetei, a declarat prietenul Antoniei pentru ActualMM.ro. Fata a ajuns acasa teafara si nevatamata.

Multumim tuturor cititorilor nostri pentru mobilizarea exemplara!

ActualMM

Poftiti la teatru!
Citeste
26 octombrie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.