Minora de 17 ani din Cavnic a fugit de acasa ca sa se marite cu un sofer de TIR de 40 de ani (ACTUALIZARE)

O tanara de 17 ani din orasul Cavnic, Carla, data oficial in urmarire, dupa ce a fugit de acasa, a anuntat pe retelele de socializare ca s-a logodit. Alesul inimii e un barbat de 40 de ani.

In urma unor discutii in contradictoriu cu parintii, fata a plecat de acasa, cu doua zile in urma. Vazand ca nu se mai intoarce, tatal ei a sunat la 112.

Politistii au inceput imediat cautarile, deschizand si un dosar de lipsire de libertate.

Insa adolescenta a anuntat pe Facebook ca este bine. Mai mult, chiar si-a fotografiat si inelul de logodna pe care barbatul de 40 de ani, un sofer de TIR, i l-a oferit. Ea a scris ca a fost ceruta in casatorie si a spus Da.

Si el si ea au postat apoi pe retelele de socializare fotografii impeuna, spunand ca sunt foarte fericiti.

“Politistii din Cavnic au fost sesizati de catre un barbat de 52 de ani din Cavnic, cu privire la faptul ca fiica acestuia, in varsta de 17 ani, pe fondul unor discutii in contradictoriu, a plecat voluntar de la domiciliu si nu s-a mai intors acasa.

Semnalmente minora: inaltime aproximativ 1,64 m, aproximativ 67 kg, par saten avand vopsite suvite mov, ochi caprui. La data disparitiei a fost imbracata cu tricou negru, pantaloni albi cu dungi negre si o bluza albastra.

Persoana in cauza a mai fost plecata voluntar de la domiciliu, fiind gasita si predata parintilor, nefiind victima vreunei infractiuni.

Minora este data in urmarire, iar politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lipsire de libertate.”, a fost comunicatul Politiei din Cavnic, joi de dimineata.

Observatornews.ro

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Ieri, ora 19.30, in urma cercetarilor efectuate de catre politistii din Cavnic a fost identificata minora plecata voluntar de la domiciliu in data de 30 septembrie.

Aceasta a fost identificata pe raza municipiului Craiova, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca minora nu a fost victima vreunei infractiuni.

Politistii maramureseni au beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie al judetului Dolj.

Articolul Minora de 17 ani din Cavnic a fugit de acasa ca sa se marite cu un sofer de TIR de 40 de ani (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: PUSI IN PERICOL DE MOARTE - Sute de copii din Poienile de Sub Munte tinuti zi de zi in mijlocul soselei pentru a li se lua temperatura
Citeste
Concert de muzica populara, dedicat tinerei generatii, in Piata Libertatii din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.