Minor la volan in seini, furt de masina la moisei, beat la volan la sighet, biciclist accidentat la recea

In timp ce actionau pe raza orasului Seini, politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe strada Aurel Vlaicu. La volan a fost identificat un tanar de 14 ani, din oras, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
In cauza politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile urmand a dispune masuri legale.

Alti trei tineri, din Moisei, sunt cercetati de politisti dupa ce au sustras ieri dupa-amiaza un vehicul, l-au condus fara ca vreunul dintre ei sa detina permis de conducere si i-au provocat distrugeri.
Verificarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca cei trei tineri, doi de 18 ani si unul de 16 ani, au luat din cotiera cheia unui jeep parcat in curtea unui service, au condus aproximativ 1 km, s-au rasturnat cu vehiculul intr-o rapa, dupa care l-au abandonat. Nicio persoana nu a fost ranita, insa pagubele materiale au fost estimate la valoarea de 2400 euro.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta, distrugere, conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat.

A urcat la volan dupa ce a consumat alcool si…a acrosat un autoturism ce stationa

Politistii din Sighetu Marmatiei au intocmit dosar penal si continua cercetarile urmand a dispune masuri legale fata de un barbat care a condus in stare de ebrietate.

In fapt, barbatul, de 52 de ani, se afla la volanul autoturismului cand a efectuat manevra de mers cu spatele si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, care stationa. Sigheteanul a fost testat cu aparatul etilotest constatandu-se ca avea o concentratie de 0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, unde i s-au recoltat doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Asigurati-va temeinic la efectuarea unor viraje!

Ieri dupa-amiaza, politistii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit pe bulevardul Republicii din municipiu, unde s-a produs un accident de circulatie.

Primele verificari au relevat ca un barbat de 44 de ani, din Seini, care conducea un autoturism pe prima banda, nu s-a asigurat in momentul in care a efectuat un viraj la stanga pentru a patrunde pe o alee, si a intrat in coliziune cu un autoturism condus pe banda II.
In urma impactului, conducatorul autoturismului acrosat a suferit leziuni corporale si a fost transportat la spital. Conducatorii auto nu se aflau in stare de ebrietate.

Cand nu renunta la alcool, participantii la trafic sunt predispusi la a fi raniti in accidente rutiere

Un baimarean care s-a deplasat cu bicicleta pe drumul public dupa ce a consumat alcool, a ajuns la spital dupa ce a fost ranit intr-un accident de circulatie.
Politistii au stabilit ca barbatul, in varsta de 39 de ani, care se deplasa cu o bicicleta pe strada Aeroportului din Recea, a patruns in intersectia cu D.N.1C prin fata unei autoutilitare ce era oprita pentru asigurare si acordarea prioritatii de trecere vehiculelor de pe drumul prioritar. In momentul in care soferul autoutilitarei a efectuat un viraj la dreapta, biciclistul a fost surprins si accidentat.
Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul biciclistului alcoolemia fiind de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Barbatul ranit a ramas internat in spital pentru investigatii de specialitate.

Accidentele de la inceputul saptamanii; unele au avut loc pe fondul consumului de alcool
Citeste
Prinsi de politisti in momentul in care taiau arbori ilegal
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.