Ministrul Apelor si Padurilor verifica lucrarile hidrotehnice din judet

INSPECTIE IN MARAMURES Ministrul Ioan Denes va inspecta vineri lucrarile hidrotehnice din judetul Maramures. Acesta se va afla vineri, 5 aprilie, intr-o vizita de lucru in judetul Maramures, alaturi de directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihailescu, a anuntat Ministerul Apelor si Padurilor.

Mai exact, Denes participa astazi, incepand cu ora 10.00, la actiunea de plantare de puieti care va avea loc la Somcuta Mare, jud. Maramures. De la ora 12.30 ministrul Ioan Denes va participa la Sedinta Consiliului Judetean Baia Mare, la finalul careia va avea loc si o conferinta de presa.

"Deplasarea va continua cu inspectarea, incepand cu ora 15.30, a zonei Petrova. De la 16.30 delegatia va inspecta stadiul lucrarilor din cadrul proiectului "Amenajare rau Viseu". Reamintim ca, in 2018, Guvernul, prin Ministerul Apelor si Padurilor, a dispus realizarea, in regim de urgenta, a lucrarilor de aparare impotriva inundatiilor a locuitorilor din aceasta zona, a gospodariilor si a obiectivelor turistice. Incepand cu ora 18.00 ministrul Ioan Denes va inspecta lucrarile la obiectivul de investitii "Amenajare Vale Botiza", se mai arata in comunicatul transmis de minister.

 

Sursa info: Curierul National

Adrian Sarbu, audiat la DNA
Citeste
Un baimarean dat in urmarire internationala pentru infractiuni rutiere a ajuns dupa gratii
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.