Ministerul educatiei a cumparat masti cu 4 lei bucata dupa ce acestea ajung in tara cu 1,5 lei la o firma din oncesti, maramures, condusa de sotia unui ofiter sri proaspat pensionat

Ziarul Libertatea prezinta cum ajunge statul sa dea 4 lei pe masca venita in tara cu 1,5 lei – noi afaceri ale firmei Med Healthcare Project, intermediarul in afacerea sotiei fostului ofiter SRI Alexandru Sas, prin firma POP UP SHOP BAND SRL, inregistrata in comuna Oncesti, judetul Maramures.

Conform Registrului Comertului, firma din Oncesti a avut in ultimii ani ZERO angajati, iar in anul 2018 un singur angajat.

Firma este detinuta de sotia fostului securist Alexandru Sas, potrivit ziarului Libertatea.

In afacerea prin care firma maramureseana Pop-Up, controlata de Camelia Sas, sotia fostului ofiter SRI Alexandru Sas, a dat catre Unifarm 2,2 milioane de masti din China s-a intercalat si compania Med Healthcare Project.

Aceasta companie a fost intermediara. Au luat mastile aduse din China cu 0,285 dolari CIF, transport inclus, de catre Pop-Up si le-au vandut cu 0,58 de dolari catre Unifarm, care a adaugat 10 bani pentru a le da in spitale. Intr-un raspuns pentru ziar, Camelia Sas recunostea ca ea le-a adus in tara cu 1,5 lei si ca firma Med Healthcare Project le-a achizitionat de la ea cu 2,159 de lei/bucata.

O saptamana mai tarziu, imediat dupa afacerea in care a fost implicat Unifarm, Ministerul Educatiei a cumparat 5.000 de masti. Tot de la Med Healthcare Project. Cost, 3,98 de lei/bucata. Total, 19.900 de lei.

Citeste intreg articolul pe libertatea.ro.

Comenteaza cu Facebook

Teoriile lui Bill Gates desfiintate in Statele Unite! Procurorul general SUA, ingrijorat de atacurile la adresa libertatii oamenilor
Citeste
Ce poti face si ce nu poti face de Paste
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.