MINCIUNA CONTINUA: 10 confirmati pozitiv la Leordina. Scoala incepe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv dupa marea dezinfectie a DSP Maramures

Minciunile continua. Directia de Sanatate Publica si Comitetul pentru Situatii de Urgenta Maramures se joaca pur si simplu cu vietile oamenilor din judetul nostru. Am fost singurii care v-am prezentat haosul din judet si care REFUZAM sa mai publicam MINCIUNILE celor de la DSP Maramures prin CJSU Maramures sau marele Grup de Comunicare Strategic. Asteptam ca o instanta de judecata SA NE OBLIGE sa publicam comunicarile oficiale ale asa ziselor AUTORITATI.

Dar sa revenim cu picioarele pe pamant! Acum doua zile v-am prezentat in exclusivitate cum doi angajati ai Primariei Leordina au fost confirmati pozitiv. Lucru tinut ascuns de asa-zisele autoritati. A doua zi au iesit cei de la CJSU Maramures cu un comunicat al DSP Maramures in care recunosteau acest lucru. NU L-AM PUBLICAT SI NICI NU IL VOM FACE. Au anuntat ca s-au apucat de dezinfectia cladirii Primariei. ASTA DUPA O SAPTAMANA!!!!! Au mintit ca abia atunci au fost confirmate. Lucru infirmat de o "gramada" de localnici care stiau de o saptamana despre angajatii pozitivi.


La o zi dupa MAREA DEZINFECTIE A DSP MARAMURES inca in angajat al Primariei Leordina a fost confirmat pozitiv. Folosul MARII DEZINFECTII? ZERO BARAT!

Avem numele a zece persoane din Leordina confirmate pozitiv cu noul coronavirus! Una este internata la Cluj, o alta a fost confirmata pozitiv la o zi dupa ce s-a intors in Italia din Leordina.

SI CULMEA CULMILOR: SCOALA GENERALA LEORDINA INCEPE SCOALA PE SCENARIUL VERDE!!!!

Sa mai spunem doar ca ne mentinem pozitia publicata inca de saptamana trecuta prin care am anuntat ca site-urile noastre NU VOR MAI PUBLICA NICIO INFORMARE OFICIALA ce se intampla cu noul coronavirus la nivelul judetului Maramures. In consecinta, CJSU Maramures si DSP Maramures NU VOR BENEFICIA DE PUBLICAREA UNUI PUNCT DE VEDERE REFERITOR LA ACEST ARTICOL. Ii rugam sa se adreseze unei instante de judecata pentru a FI OBLIGATI sa il publicam.

Articolul MINCIUNA CONTINUA: 10 confirmati pozitiv la Leordina. Scoala incepe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv dupa marea dezinfectie a DSP Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

"NOAPTEA CA HOTII": CJSU Maramures a aprobat scenariul de functionare pentru fiecare unitate de invatamant pentru inceputul anului scolar 2020-2021
Citeste
Maramuresean, prins baut la volan, cu dosar penal! A fost implicat intr-un accident rutier in Bistrita-Nasaud
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.