Militar din paza Palatul Justitiei din Baia Mare, diagnosticat cu SARS Cov2

In data de 26.05.2020, in jurul orei 15:00, conducerea Tribunalului Maramures a fost notificata telefonic cu privire la faptul ca un militar care asigura paza la Palatul Justitiei in zona de acces a personalului (nu a publicului) a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.
Au fost luate masuri imediate pentru dezinfectia sediului, inclusiv a salilor de judecata si a spatiilor comune, prin intermediul unei firme specializate, actiunea realizandu-se in data de 26.05.2020.
De asemenea, au fost dispuse toate masurile necesare in vederea continuarii activitatii in conditii de siguranta, conducerea fiind in contact permanent cu Directia de Sanatate Publica Maramures.
Reamintim in acest context importanta respectarii regulilor de igiena personala precum si a masurilor de distantare sociala.
Se recomanda tuturor participantilor la judecarea cauzelor respectarea dispozitiilor Ordinului de Serviciu nr. 15/2020 al presedintelui Tribunalului Maramures, publicat pe site-ul institutiei.

Articolul Militar din paza Palatul Justitiei din Baia Mare, diagnosticat cu SARS Cov2 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Handbalul masculin pe faras. Pleaca Plantin si aproape jumatate din echipa. Vine Adi Popovici
Citeste
Un militar care asigura paza la Palatul Justitiei din Baia Mare, diagnosticat pozitiv cu coronavirus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.