Micuta Valentina, cautata 24 de ore din 24 de catre politisti, pompieri, jandarmi si voluntari

A PATRA ZI DE CAUTARI De cateva zile, forte impresionante din cadrul ISU, IPJ, IJJ si zeci de voluntari o cauta cu disperare pe micuta Valentina Rusnac, fetita de 6 ani disparuta in urma cu patru zile din curtea unor vecini unde se juca impreuna cu sora ei mai mica.

Dupa ce ieri politistii maramureseni au gasit in rau tricoul cu care era imbracata copila inainte de a disparea, s-a organizat o echipa pentru a se putea continua cautarile inclusiv noaptea. Astfel, autoritatile au intervenit cu dispozitive speciale pentru a putea vedea noaptea atat pe uscat cat si in apa. Din pacate, cautarile au ramas in continuare fara rezultat.

Azi, in a patra zi de cand Valentina a disparut, politistii, jandarmii si pompierii o cauta in continuare pe fetita atat pe uscat cat si in rau.

De mentionat este ca, printre localnici, circula zvonul cum ca Valentina ar fi fost rapita, caz in care tricolul acesteia gasit ieri in rau, la aproximativ 300 de metri de casa, ar putea fi o diversiune menita sa atraga atentia autoritatilor si sa-i puna pe o pista gresita.

Cert este ca au trecut peste 60 de ore de cand Valentina este disparuta, iar sansele ca aceasta sa fie gasita sunt din ce in ce mai mici.

Stire in curs de actualizare.

 

Adrian Barbur

 

Sursa foto: ISU Maramures

Sofer baimarean si cainii acestuia, incarcerati in urma unui accident rutier la Apa 
Citeste
Un baimarean si cei doi caini ai sai au ramas incarcerati dupa ce au ajuns cu masina in sant
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.