Microbuzul scolar nu s-a mai dus dupa elevii din garbova

Un mesaj a aparut pe o pagina de socializare, insotit de o o imagine. Cei opt elevi din Garbova nu au fost transportati la scoala cu microbuzul scolar in dimineata de luni, 25 noiembrie.

🆘 E inadmisibil ca niste copii nevinovati sa fie pedepsiti din cauza ca parintii lor au votat pentru o Romanie Normala!
⏩Se intampla la Sieu, acolo unde azi dimineata un grup de elevi din Garbova s-a trezit ca autobuzul scolar nu mai vine dupa ei sa-i duca la scoala, asa cum este normal!
⏩Motivul? Parintii lor au votat ieri pentru o Romanie Normala, asadar, s-a dat ordin ca autobuzul sa nu mai treaca prin statia respectiva, lasand copiii in strada.
🤔Pana unde mergem, in goana dupa razbunare?

"Probabil contracandidatii mei de disperare nu mai stiu ce sa faca pentru ca la Sieu PSD-ul a castigat alegerile prezidentiale. La Garbova nu a urcat niciodata microbuzul scolar din cauza drumului ingust. Le-am pus la dispozitie masina mea personala, un Ford Focus din 2001 care nu era in stare buna de functionare. Si pe cheltuiala mea i-am transportat pe copii la scoala pentru ca am vrut sa ii ajut. Bagam benzina de 100 de lei saptamanal, dar se poate vedea si in contabilitatea primariei, nu i-am decontat niciodata. Normal ca i-am spus soferitei ca nu va merge masina dupa copii, dupa ce vineri abia am adus masina. Nu pot intelege pana unde merge frustrarea. Nu pot sa imi inchipui cum pot sa inventeze asa ceva. Oare ar trebui sa imi iau alta masina si sa le-o pun la dispozitie?", a declarat primarul localitatii Sieu.

"M-a sunat aseara soferita microbuzului si mi-a spus ca nu mai vine masina dupa copii. Si am intrebat-o ca de ce si a zis ca sa sun la masina aia care m-o dus pe mine la vot sa vie sa imi coboare copiii la scoala. Si am intrebat-o ca cine a zis asta si mi-a zis sa o sun pe doamna primar. S-o suparat doamna primar ca a avut o presimtire ca nu am votat cu ea, ca de ce am mers eu cu un om de care nu i-o convenit ei. Dar am avut masina angajata pentru altceva. Mi-am dus nevasta la Dragomiresti la urgente pentru ca trebuie sa mearga in fiecare zi la pansat. E operata pe coloana. De ce sa imi spuie mie asa ceva? Copiii mei nu au drepturi ca si cei din sat? Copiii mei nu merita sa isi bata joc de ei!", a declarat Ioan Dunca, tatal a trei copiii.

De mentionat ca Ioan Dunca si-a dus copiii pe jos la scoala. Ceilalti cinci elevi au lipsit azi de la cursuri.

SPUNE NU VIOLENTEI DOMESTICE! CAMPANIE INTERNATIONALA DE PREVENIRE A VIOLENTEI BAZATE PE GEN
Citeste
Euro a scazut spre nivelul de 4,77 lei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.