Michel din baita baii a fost snopit in bataie de ciobani

Michel, motociclistul batut crunt de ciobani la Colibita, este o legenda mondiala. Belgianul cu suflet de roman a stat de vorba cu reporterii Bistriteanul.ro pentru BaiaMare24.ro, VasileDale.ro si a spus ca indiferent de ce se intampla, el va iubi in continuare Romania, Maramures si Bistrita-Nasaud.


O legenda vie – campion national de trial, campion mondial de enduro – asa este cunoscut Michel Dumoulin in toata lumea sportului cu motor pe care il practica de 51 ani.

Din pacate ciobanii de la Colibita care l-au zbrobit in bataie nu cunosteau povestea belgianului cu suflet de roman. Chiar si daca stiau cu cine stau de vorba, probabil finalul ar fi fost acelasi.

Michel, cunoscut printre motociclisti drept Bunicu’, locuieste de 23 ani in Romania. A cumparat o casa langa Baia Mare, in Baita iar de cand a devenit roman promoveaza tara noastra in toata lumea, reusind sa aduca mii de turisti importanti in tara noastra. Belgianul e mai mandru ca locuieste in Romania decat multi romani…

Astazi, Michel Dumoulin, in varsta de 61 de ani, a stat de vorba pentru BaiaMare24.ro si VasileDale.ro cu colegii nostri de la Bistriteanul.ro si a vorbit despre experienta neplacuta prin care a trecut si motivele pentru care a depus plangere la politie, in urma careia agresorii au ajuns in spatele gratiilor.

Intrebat daca s-a schimbat ceva in perceptia lui despre Romania acesta a spus ca este un caz izolat, iar iubirea lui fata de judetul nostru ramane neschimbata.

Intregul interviu cu legenda mondiala printre motociclisti il puteti urmari in exclusivitate in materialul video de mai jos:

Eugen Neagoe a LESINAT pe banca de rezerve. Care e starea antrenorului lui Dinamo
Citeste
Galerie foto/video exclusiv – un sofer ce conducea o masina cu volan pe dreapta a plonjat in raul lapus, in targu lapus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.