"mi-a spus ca a avut o intelegere cu liviu marian pop"

Ionut Pintea, fiul Sorinei Pintea, fost ministru al Sanatatii, a explicat intr-o inregistrare video ca s-a intalnit cu denuntatorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-a explicat ca a avut o intelegere cu senatorul Liviu Marian Pop.

Fiul fostului ministru a declarat ca marturia a fost inregistrata, astazi, 29 februarie, dupa intalnirea pe care a avut-o cu denuntatorul.

"La ora 08.53, am fost sunat de catre domnul senator Liviu Marian Pop, si mi-a spus ca trebuie sa ma duc sa ma intalnesc cu cineva obligatoriu. M-a intalnit cu un domn cu parul grizonat, care mi-a spus ca urmeaza sa se intalneasca cu Marius, finul lui Lucian Morar, primarul din Ulmeni, si apoi vine la mine.

Dupa 15 minute a venit la mine si mi-a spus: Sa stii ca procurorii nu stiu de alte sume de bani. L-am intrebat: Ce sume de bani? Despre ce vorbiti?

Mi-a zis ca a mai fost o suma de 40.000 de euro pe care a dat-o lui Liviu Marian Pop, sa i-o dea mamei mele, si au mai fost doua transe de 5000 de euro pe care le-a dat tot lui Liviu Marian Pop. Nu stiu daca banii au ajuns la mama ta, mi-a spus.

L-am intrebat daca i-a cerut cineva vreun bani si mi-a spus ca a avut o intelegere cu Liviu Marian Pop. L-am intrebat de la cine a avut banii si mi-a zis ca de la firma din Bucuresti. Mi-a spus ca el este denuntatorul.

M-am ridicat de acolo si i-am spus ca nu am ce vorbi cu el. Am plecat de acolo, iar apoi m-a sunat Liviu Marian Pop si apoi mi-a trimis un mesaj cu semnul intrebarii.

Inca un lucru, pe care am uitat sa il mentionez, este faptul ca mi-a spus denuntatorul ca el a fost prins in parcarea unei banci din Bucuresti, in momentul in care a luat banii si atunci a fost inconjurat de mascati si a fost cablat si de aceea nu a putut atentiona pe nimeni in legatura cu ce se intampla.

Denuntul a fost facut in baza flagrantului pe care procurorii i l-au facut in Bucuresti", a declarat Ionut Pintea.

Senatorul Liviu Marian Pop a negat acuzatiile ca ar fi cerut bani de la denuntator si a explicat ca nu a discutat niciodata despre bani cu Sorina Pintea.

"Niciodata in viata mea nu am avut discutii despre bani cu Sorina Pintea. Nu am vorbit cu nimeni acest subeict, niciodata in viata mea. Am vorbit cu fiul doamnei Pintea, dar sa va cum ii.

Daca cineva incerca sa aduca in subiect, asa tangential, si cand era ministrii, ii trimiteam la plimbare. Nu am discutat asemenea subiecte cu Sorina sau cu altcineva.

Poate se vrea sa se ajunga la mine. Posibil. Nu, pentru ca cine ma cunoaste stie ca nu ma ocup cu prostii din astea. Am vorbit cu Ionut dimineata si atat.

Habar nu am. Mi-e si groaza sa sun", a declarat Liviu Marian Pop, in direct la Antena 3.

CITESTE SI

DNA confirma oficial retinerea Sorinei Pintea pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva
Citeste
Vreme schimbatoare si temperaturi de pana la 13 grade Celsius
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.