Mesajul poliTiei romAne la Inceput de an Scolar

Politistii maramureseni au fost prezenti luni, 9 septembrie, in unitatile de invatamant preuniversitar de pe raza judetului, pentru a transmite un mesaj de sustinere elevilor si parintilor, la festivitatile de deschidere a noului an scolar.

A devenit deja o traditie ca noi, politistii, sa fim alaturi de elevi, parinti si profesori in aceasta zi speciala.

"Traim impreuna cu voi emotia unui nou inceput si venim mereu in fata dumneavoastra pentru a va asigura ca politistii maramureseni va sunt alaturi si au ca prioritate siguranta dumneavoastra.

Cei mai multi dintre noi suntem parinti si stim ca un copil, indiferent de varsta, are nevoie de atentie, de indrumare si de protectie. Este datoria noastra sa va fim alaturi, sa va acordam sprijin si sa contribuim la asigurarea unui climat optim de care fiecare copil are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa.
Ne dorim ca impreuna: politisti, cadre didactice si parinti, prin dezvoltarea unui simt al comunitatii in jurul scolii, sa va oferim un an scolar incununat de performante, in deplina siguranta!
Va dorim un an scolar cu rezultate excelente la invatatura, dar mai ales un an petrecut in siguranta, atat la scoala, cat si acasa si pe strada.

Introduceti in orarul vostru LECTIA SIGURANTEI, pentru a va bucura mereu de o siguranta de nota 10. Fiti buni cu voi si cu cei din jur pentru a crea o lume mai buna" au transmis elevilor agentii si ofiterii Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Totodata, in urmatoarele doua saptamani, in 19 scoli din judet se deruleaza Campania Ministerului Afacerilor Interne "10 PENTRU SIGURANTA".

Politistii au depistat la Sieu un camion incarcat cu busteni de fag
Citeste
Descinderi in cartierul sasar din baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.