Mesaj dur pentru preotii unui lacas de cult din tautii magheraus


"Una din cele mai arogante si nesimtite idei ai multor preoti ortodocsi din Romania a fost "impartirea" slujbelor din biserica cu toata lumea, prin boxele scoase afara. Sa bage cu forta religie la paganimea din orase, mama lor de atei!

O perioada oamenii au indurat. Nu dadea bine sa te iei de Biserica ca ti-era frica ca te bate Dumnezeu Sau Parintele, sau enoriasii mai cucernici.

Cei care comentau sau rugau preotii sa mai taie volumul Sfintei Liturghii li se replica ca majoritatea oamenilor se bucura sa aude dumnezeiestile cantari si sa-si puna termopane daca nu le place.

foto: Radu Oltean, facebook.com

Actualizare

La data de 03 mai a.c., politistii din Tautii Magheraus au fost sesizati ca peretele exterior al unei biserici din oras a fost distrus.

Verificarile efectuate au relevat ca in noaptea de 02 spre 03 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea alba diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1500 de lei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere in vederea identificarii autorilor si luarii masurilor legale.

Comenteaza cu Facebook

Recea si Minaur joaca baraj de promovare
Citeste
Un om de afaceri a oferit unui director Romgaz o mita de 200.000 de euro
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.