Membru PNL Maramures, infectat cu noul coronavirus

PNL Maramures anunta ca, in urma confirmarii unui caz de infectare cu noul coronavirus in cadrul organizatiei, activitatea de zi cu zi desfasurata in sediul din Baia Mare va fi sistata, pana la finalizarea procedurilor standard pentru revenirea in conditii de siguranta.

Din sursele noastre pana acum sunt 14 persoane in izolare. Asta in urma anchetei epidemiologice efectuate de DSP Maramures.

“Decizia a fost luata pentru prevenirea oricarui risc de transmitere a virusului, chiar daca colegul nostru care a fost depistat pozitiv nu a fost la actiunile de strangere de semnaturi derulate in ultimele zile in Baia Mare si nu isi desfasura activitatea in interiorul organizatiei. Cu toate acestea, imediat ce am aflat rezultatul testului, am decis ca sediul PNL din Bulevardul Bucuresti nr.4 sa fie inchis de indata pana la finalizarea procesului de dezinfectie si testarea colegilor, proceduri care se afla deja in curs de desfasurare.

De asemenea, toate persoanele care au fost in contact direct cu colegul nostru, in aceste zile, au luat decizia corecta de a se autoizola pana la aflarea rezultatelor testarii.

Mentionam faptul ca, in tot acest timp, s-a purtat masca atat in interiorul sediului cat si la celelalte actiuni ale organizatiei, iar toate conditiile de prevenire au fost riguros respectate. Prioritatea este sanatatea cetatenilor si vrem sa fim prevazatori pentru a nu-i pune in pericol.

Mai mult, facem apel la concurentii electorali sa se abtina de la incercarea de a folosi pandemia de coronavirus in incercarea de a manipula cetatenii. Condamnam folosirea in orice fel a efectelor pandemiei in logica electorala. Spre deosebire de contracandidatii nostri, noi nu punem egalitate intre voturi si vieti. Ii somam sa lase interesele electorale deoparte cand vine vorba despre vietile oamenilor.

Transmitem multa sanatate colegului nostru si multa putere tuturor celor care trec prin astfel de momente”, se arata in comunicatul transmis de biroul de presa al PNL Maramures.

Sursa foto: ActualMM.ro.

Articolul Membru PNL Maramures, infectat cu noul coronavirus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, miercuri, 12 august
Citeste
Directorul Spitalului Judetean Vaslui a ajuns in coma la spital. Femeia a fost testata pozitiv cu Covid-19. Ar fi luat coronavirusul din Costinesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.